Evet arkadaslar oyunu aldım 2 cd olarak ve ne rar ne extract ugrasmadım cok iyi kırmıslar dvd den direk setup gibi ilk cd ardından 2. cd istiyo crack bile olmadan bitiyo ve canavar gibi calısıyo...
İlk once belirteyim ki ilk hemen edit e girdim ve futbolcu facelerini grunce kendimden gectim inanın bakın sizde goreceksiniz muhteşem gercek gib aynı sanki grafik degil gercek ozellike italyan takımları Milan inter filan manyak...Ben demoyuda bunuda 1024 high oynadım ve size garanti ederim demo daki grafikler e 10 basar muhteşem grafikler top filan bi degisik parlıyo acayip guzel gozukuyo futbolcular da muhteesem..Cimler cok detaylı gozukuyo...Oynanabilirlik te bana demo dan cok farklı geldi gercekten oynayın goreceksiniz adamların kosmaları bile farklı demodan...Simdilik daha 1 macı bile tamamlayamadan cıktım ama sunu soyliyim demo da hayal kırıklıgı yasayanlar olmustu bu tam surum tam bir kapak!!!Ben oyunuma geri donuyorum arkadaslar saygılar sizinde yorumlarınızı buraya bekliyorum..İsteyene screen de koymaya calısırım..Bu konuyu acmamın baska bi amacıda piyasada 2-3-4 cd lik sekillerde satılıyo ben deki 2 cd lk ve canavar gibi alabilirsiniz arkadaslar..Bol Pes li gunler..