Orjinal Mesajı Yazan: @lex
arkadaşlar oyunun piyasaya çıkan versiyonu dvd versiyonu ve tek bir dvd
sizin aldığınız 3 cdler falan onlar dvd yi cd ye koymak için parçalanmış halleri
onları e_mali nin de dediği gibi yapacaksınız....
Bende oyunun dvd versiyonu var ve sorunsuz çalışıyor.....
Tüm arkadaşlarımın konuya muaf olduğunu görüyorum...
Doğru 3 veya 4 cd.olanlar yani benimki DVD...Dolayısıyla eğer tüm cd dekileri masaüstüne oluşturduğun klasöre hatasız kopyalıyor ve DVD iso.yani 4rld.iso dosyasını extract ederken sorun yaşamayanlar crack i ve oyunu hatasız oynayabiliyorlar..Ancak benim aldığım 3 cd li DVD vers.oyunda ectract ederken problemlemli problemli olmasına rağmen oyunu hardiske rahatlıkla kopyalıyorum ve problemsiz şifresiz kurulumu mevcut..Buraya kadar OKEY...
Sıkıntı ectract ederken oluşuyor..Yine bir arkadaşın dediği gibi sorunsuz
şekliyle eminim tezgahtaki yerini alacak...1 cd veya 2 cd...Bu yüzden beklemedeyim..Umarım değer..
Forum bölümünü kurcaladım biraz, memnun olan pek az..Pes 3 ten sonra sorunsuz daha hızlı menü ve oynanabilirlik beklerken Almaya Değer bir oyun olarak bekliyordum. Zannediyorum beklendiğinden daha sorunlu bir şekilde çıktı oyun..Pes 3 ilk resmi PC oyunu idi..PES 4 için hepimiz de işin açıkçası sorunlu olsa dahi enazından oynanabilirliği bakımından hızlı menü ve oynanabilirlik bekliyorduk ancak ceza sahasına girerken yine yavaş çalışıyor ve can sıkıyormuş, ayrıca anladığım kadarıyla yine Milli Tk.dan başka Türk Tk.na yer verilmemiş anlaşılan...
Her sene aynı rezillik...TSL ile patch lerle oyunu oynayamaz ve sorunlu bir hale dönüştürüp sürekli yap boz gibi sil-yükle yapmaktan anamız ağlıyor..Fifa da olduğu gibi...
Maalesef bu yönünü düşününce sıkıntı veriyor artık...
Saygı......