HellscreaM bence pc için cıkan pes4lerin online problemi var birde benim aldıgım cdde yaptıgım settingsler oyunu her actıgımda tekrar resetleniyor...Baska kimsede boyle bir sorun varmı?
Pentagram_15 Orjinal Mesajı Yazan: DIE bakırköyden aldım ama torrent olarak rahatça çekilebiliyo azureus 2.2.0.0 kullanarak 2günde indirebilirsiniz 2 gün 3 saat 256 ile :) ama dvd+rw olmadığı için cdye çekemiyorum bu konuda bilgisi olan varsa bana özelden ulaşsın
Sailorman89 R.DavidBeckham arkadaşım PES 4 PC Bursa'ya geldi.İnegöl Çarşısında giriş katında Atlantis Bilgisayarda...Oyun tek cd sadece ingilizce vesiyonu var ben aldım denedim bi problem yok..Yalnız dediğim yerde kopya oyun satmak yasak oldugu için oyunu herkese vermeyebiliyolar.Sessizce istemende fayda var....:))
sakincali simdi arkadaslar...pes4 un cd hali kac cd'den olusuo...alıp herhangi bi problem yasayan var mı..lutfen solesin ona gore alıcam??
alicandeniz var arkadaşım 2 cd rar olarak açılıyor ama 2.cd de sonlara doğru hata veriyo bende cevabını bulamadım
Oguz Kagan Beşiktaş Sinanpaşa dan Doğuş bilg den aldım reklam olmasın diğerleri de iyidir 2cd 5 milyon
03eagle87 ankara da yüksel caddesi limon bazaar da alt kata iner inmez önüne bi CDci çıkacak orda pes4 3CD 7.500.000
Fevzi Karşıyaka'da Karşıyaka Sineması'nın pasajında gişelerin karşısındaki bilgisayarcıdan aldım.2CD-5YTL
erkanhirik Ben Ankara Keçiörenden aldım 3cd 4milyon...isteyen olursa mailden ulaşsın tam adres veririm..sorunsuz çalışıyo erkanhirik@hotmail.com
âİ£T10 İstanbul.... Tabi ki; Kadiköy Yazıcıoğlu iş hanı civarı.... Zaten kolunuza bi yapışan oluyor. Merak etmeyin...