€uro1299 Arkadaşlar bu telefonda bir numaranın aramasını engellemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim.ayrıca gizli numaralarında aramasını engellemek istiyorum.yardım eder misiniz???
muzzy..! kesin bi program wardır www.symbianz.net e bi gir orda foruma sor ama inglizce sorman lazım belki de wardır program downloadsda
TWISTER www.siirlerefendisi.com(no reklam) a gir orada blacklist programı var indirebilirsin yanlız üyelik lazım
FreshGuitaR04 www.aivanet.com/sdload.php?d=74">http://www.aivanet.com/sdload.php?d=74>www.aivanet.com/sdload.php?d=74/a> al sana blacklist orda downloadda bas ve idir bu kadar basit.............. :cool:
sword Black list ile aramaları engellersiniz. Eğer özel numaraları da engellemek istiyorsan Call Control isimli programı kullanmalısınız. Eğer MMS leri de engellemek istiyorsanız Black Baller isimli programı kullanabilirsiniz. Bu programların süreli deneme sürümlerini veya tam kullanım hakkını satın alabilirsiniz. Bu konu ile ilgili programları www.handango.com sitesinden bulabilirsiniz. Tabii İngilizce bilmeniz şartı ile.