götveren o bangoktakini solemeye ne nefes yeter ne de ..... :D ne gerek war bole uzun isimlere koy adini van golu tuz golu olsun kisaca..: )
Hami(10) ben söyledim inanmayan varsa bidaha söyliyim Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg bakın ne güzel söylüyorum:)
Eagle-Eye bunu daha 2 gün önce bir yerde daha okumuştum hatta direk sözlüğe bakmıştım doğruluk derecesi nedir ne değildir diye sonra da şöyle bir şey okuyup kopmuştum direk http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=6351191
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) ben söyledim inanmayan varsa bidaha söyliyim Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg bakın ne güzel söylüyorum:) Ahahah snnle bi gün görüşelim bakalım o zmnda söyleyebilecek misin? :)
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: blueeda saçmalık yine... O zaman siz açın saçma olmayan konular da gülelim biraz...
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 O zaman siz açın saçma olmayan konular da gülelim biraz... yani sırf konu açmak konu açıosun barış bunu kabul et...dikkat ettiysen mizahta açtığın son konular ya kilitlendi yada saçmalık dendi...ben güzel olduğu zaman söölerim,saçmalık olduğundada...laf olsun die yazı yazmam ok?:)
muzzy..! kelimenin Türkçe anlamını buldum "Bu köşe yaz köşesi, bu köşe kış köşesi, ortada su şişesi." :D:D:D:D:D:D