TBL’de ve A Milli takımda yıllarca başarıyla mücadele eden ve şuanda Yıldız Milli Takım antrenörü olarak görev yapan Levent Topsakal basketbola geri döndü.
Faal basketbol kariyerini tamamladıktan sonra Yıldız Milli Takım antrenörü olarak basketbol kariyerine devam eden Levent Topsakal yakın arkadaşı olan Marmaris Belediyesi antrenörü Fatih Özal’ın ricası üzerine oyunculuğa geri döndü.
Oynadığı son 4 maçı kaybeden Marmaris Belediyesi haftasonu oynadığı Tiregücü karşılaşmasından önce Levent Topsakal ile sözleşme imzaladı. Marmaris Belediyesi Levent Topsakal’ın sergilediği başarılı oyunla Tiregücü'nü 81-73 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi. 37 yaşındaki eski Milli oyuncu Levent Topsakal double-double yaparak 10 sayı- 12 asistlik bir performans sergiledi.
Üst üste alınan yenilgilerin ardından takımı motive edecek bir çözüm arayan Fatih Özal hafta sonu Levent Topsakal’ın da yer aldığı Tiregücü maçını kazanarak hedefine ulaştı. Müsait olduğu maçlarda Marmaris Belediyesi takımı ile maça çıkacak olan Levent Topsakal “Yıldız Milli takımdaki görevim devam ediyor. Bu görevimi aksatmadan müsait olduğum maçlarda Marmaris Belediyesi’nde oynayacağım. Üst üste alınan yenilgiler yüzünden takımın motivasyonunda bir düşme olmuştu. Çok yakın arkadaşım olan Fatih Özal’dan böyle bir teklif gelince geri çeviremedim. Hafta sonu oynanan Tiregücü maçında ilk kez forma giydim. Bu maçı kazanmak önemliydi ve kazandık. Benim de bir faydam olduysa ne mutlu. Bundan sonra da müsait olduğum maçlarda forma giyeceğim” dedi.