Last_Blow Bangladeşli anne, bir aylık yavrusunu 7 milyon TL'ye sattı. Resmi yetkililerden alınan bilgiye göre, üç çocuk annesi Selma Hatun, kocası öldükten sonra geçinemediğini söyleyerek küçük kızını komşusuna 300 takas (yaklaşık 7 milyon TL) karşılığında sattı. Polis, olayla ilgili soruşturma açtı.
cekibico ucuza gitmiş, 0 çocuk yane kullanılmamış, en az 15 ederdi.. biliorz bu pazarları :) şaka bi yana bi anne evladına nasıl kıyar?!?
Eagle-Eye Orjinal Mesajı Yazan: "blueeda" olaya bak bari düz hesap 10 yapsaymış manyağa bak Orjinal Mesajı Yazan: "cekibico" ucuza gitmiş, 0 çocuk yane kullanılmamış, en az 15 ederdi.. Orjinal Mesajı Yazan: "AnyoneAnswerMe" ben o çocuğu 10 milyara okuturdum eminönünde..yazık bir annenin evladını satacak kadar aciz duruma düştüğünü göremeyen ve bangladeş somali gibi ülkelerdeki hayat koşullarınından bihaber olan insanlar yine yapmışlar süper yorumlarını...
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye bir annenin evladını satacak kadar aciz duruma düştüğünü göremeyen ve bangladeş somali gibi ülkelerdeki hayat koşullarınından bihaber olan insanlar yine yapmışlar süper yorumlarını... Sayın arkadaşım seni yazıları TAM okumaya davet ediyorum. Dikkatle bakarsan benim yazmış olduğum yazının; ucuza gitmiş, 0 çocuk yane kullanılmamış, en az 15 ederdi.. biliorz bu pazarları şaka bi yana bi anne evladına nasıl kıyar?!? son cümlesinde olayın ciddiyetini özümsemiş bir tavır sergilemiş bulunup, olaya tepkimi belirtmiş bulunmaktayım. Bu foruma hepimiz eğlenmek amacıyla giriyoruz, bundan dolayı bu şekilde espriler heryerde görülebilir ve her konuda senin gibi dikkatsiz arkadaşlar çıkıp abuk subuk konuşacaktır. Herkesi bu tip arkadaşlara karşı duyarlı olmaya ve onlarla Polemiğe Girmemeye davet ediyorum. Teşekkürler...
JustRelax Orjinal Mesajı Yazan: AnyoneAnswerMe ben o çocuğu 10 milyara okuturdum eminönünde..yazık.ticari zeka yokmuş hiç.. : ) :D :) :applause: :hihi: :lol:
Eagle-Eye yazılanları tam okudum zaten dikkat ettiysen yazdıklarının da tamamını değil bir kısmına alıntı yaptım ama polemiğe girmek gibi olmasın madem affedersin her konuya eğlenmek amacıyla ciddiyetsiz bir şekilde espri yapmanın da zorunluluk olduğunu bilmiyordum
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye yazılanları tam okudum zaten dikkat ettiysen yazdıklarının da tamamını değil bir kısmına alıntı yaptım ama polemiğe girmek gibi olmasın madem affedersin her konuya eğlenmek amacıyla ciddiyetsiz bir şekilde espri yapmanın da zorunluluk olduğunu bilmiyordum Polemiğe girmeye şiddetle karşı olsam da söylemeden edemeyeceğim, ben "Her konuya eğlenmek amacıyla ciddiyetsiz bir şekilde espri yapmanın da zorunluluk olduğu" şeklinde bir söylemde bulunmadım. Sen öyle anladıysan bu konuda elimden bir şey maalesef gelmiyor.
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: Nois Kadın belki erkenden kendini YTL ye alıştırıodur... Yurdum insanı... Yalnız kadın türkiyede değil..
SpRay M.U. ANLASANIZA okuddugunuzu iyi anlayin. :icon_cry: kocasinin ölümünden sonra bakamayacagi icin satmis. yani satmasinda elinde acliktan ölsün mü yavrucak?? :confused: Bence dogrusunu yapmis.cünkü annesi yavrusunu bizden daha fazla düsünür. Saygilar PEACE..!!
McLanE Orjinal Mesajı Yazan: El Saddam 7 milyon olurmu oglum olur niye olmasın afrika ülkeleri ne hallerde kimse bunu göremiyo :o :icon_cry:
frankly Orjinal Mesajı Yazan: McLanE olur niye olmasın afrika ülkeleri ne hallerde kimse bunu göremiyo :o :icon_cry: helal olsun be ne uğuru iyi kızarttın