schaten bugün 24.kasım 2004 ve PES 4 internetteki bazı paylaşım programları sitelerinde linki görüldü, ve eminim yarın yada en geç cuma istanbul ppiyasasında crackli (yani yasa dışı.. hiç tasvip etmiyorum :hihi: ) kopyaları satılmaya başlanır. zaten cuma günü de resmi yayınlanma tarihi. Hepimize hayırlı olsun.
legendeleven çok iyi olur be.ne zamnadır şöle bi oyun oynamıyorduk.ilk fırsatta alırım.tabi crack li :D
schaten indirmek isteyenler (emule) ile bana mail atsın link veririm. arkadaşlar yanlız DVD olarak çıktı haberi,niz olsun, ama eminim biraz geç de olsa cd versiyonu da çıkar
HaLuK linki linkkkk??? beyler eger indirip,oyunuda çalıştırdıgınız düzgün hızlı bi link olursa çok seviniriz :)
SCoRPioN ® *SoccerCenter.Net Forumlarında her türlü Warez, Crack içerikli mesaj yazmak kurallara aykırıdır. * **Lütfen Link vermeyiniz !**
Hami(10) biliyorum olmadığını ama pes 3 tede olan şu olimpiyat stadı benzeri bazılarınca gerçekten atatürk olimpiyat stadı olan stadı varsa onu koy demek istedim.
sakincali arkadaslar torrent dosyası ahada burda...gidin alın indirmeye basladım ben... http://www.suprnova.org PC-Pro+Evolucion+Soccer+4+ENG+ oraya gidip indirin torrentii..baslayın downloada...