speedrace_16 ya millet ben lise 1 im tüm derslerim çok kotü 0-1 falan 2 bile yok nerdeyse benim acilen soru çözmem lazım bana site söylesenize soru çözebileceğim internet sitesi mesela Tarih veya Edebiyat v.s
speedrace_16 ha süpersin nistelrooy ya bana lazım ya şöyle konuları anlatan soru çözebileceğim bi site ama çu an fizik teraziler kütle özkütle maddenin bimlemnesi falan işte :)
Frostmourne Bence siteden değil de, konu anlatımlı bir öss kitabından çalışsan daha iyi olur. Zaten o dediğin konular oldukça kolay...Yani halledersin çabuk ;)
speedrace_16 ya kolay dedin ama 1 alıcam terazilerden hoca ne kadar karışık sordu soruları blg 2 daha üstü yok şu an hepsi 0-1
Wololow yuh be çok kötüymüş notların.. sen güzel güzel konu anlatımlı test kitapları alıp ordan halledecen.. netten falan olmaz bu iş.. sana güvender yayınlarının bütün kitaplarını tavsiye edebilirim ben geçen sene almıştım acayip yararlı oldu.(geçen sene bende lise1 dim)
götveren bence 1 an once uzaklas bilgisayardan(bileom demesi kolay ama kendin icin yapmalisin)ondan sora konu anlatimli bi kitap al dogru duzgun sistemli soru coz 2. doneme kurtar olayi...