Merhaba arkadaşlar..Sitemizin inceleme bölümüne bakıp "ne var bunda bunların aynısını hatta daha iyisini ben de yaparım" diyorsanız, "yıllardır cm oynuyorum, artık benim de birşeyler yapma vaktim geldi" dediyseniz ne ala sizlere..Çünkü inceleme yazacak arkadaşlar aramaktayız...Biliyorsunuz yeni oyunlar artık yavaş yavaş piyasaya sürülmeye başlıyor. Cm5 ve Fm2005 için yapılacak incelemelere bazı oyuncuların ihtiyaç duyacağı bir gerçek. Onlara Rehber olmak istiyorsanız bize katılın..
Yapabileceğiniz incelemeler:
1)Takım
2)Futbolcu
3)Diğer İncelemeler (CM ve FM ile ilgili herşey olabilir.)
Bu üçünden istediğinizi yapabilirsiniz. Web Team'e katılmak istiyorsanız ve siteye yazılarınızı eklemek istiyorsanız yapacaklarınız sadece bunlardan ibaret. İnceleme hakkında hiçbir fikriniz yoksa fakat inceleme yazmak istiyorsanız sitemizdeki inceleme bölümündeki yazıları gözden geçirmenizi öneririm.
Yazığınız incelemeleri bu maile yollayabilirsiniz. Ama yolladıktan sonra mutlaka Knight Rider’a, VaRoL'a ve bana özel mesajla hangi incelemeyi yolladığınızı mutlaka belirtin.Mail ile gönderdiğiniz incelemede kim olduğunuzu yazsanız bile belirtin.
scn_inceleme@yahoo.com
İncelemelerinizi yolladıktan sonra, inceleme bölümü için yeterli olup olmadığınız size mail yoluyla en geç bir hafta içinde söylenecektir.
Şimdiden teşekkürler..