Blacky p4 1.8 256DDRAM 128 Ati Radian 9200 SE Ekran Kartı 40 HDD Bilgisayara Sahibim Yanlız Oyun Akıcı Oynamıyor. 1024*768 Medium'da Bile takılma Oluyor Bu Nedendir Acaba ..? Ornegin Hakem Duduk Calınca 2 Kere Pes Pese Calısıo Tıkanma Oluyor. Ekran Kartımın Driverlerinden Olabilirmi ? Yardımcı Olursanız Sevinirim.. Simdiden Yardımlarınız için Teşekkürler :mad: :mad:
badboy_t catalyst ten 3d ayarlarını sona getir maximum yap,olmazsa catalystin son sürümünü indirip öle dene.ama dikkat et catalyst son sürümü için sp2 gerekiomuş öle yazıo.
ggurak Arkadaşlar, ATI catalyst 4.11 için SP2 öneriliyor, ancak gerekli değil. Ben SP2'siz kullanıyorum, son derece memnunum.
Blacky Ekran Kartımın Son Driver'ini Yukledim Duzeldi :) Yardımlarınız icin SaoLun Bu Arada Sp2'siz gayet guzel calısıor ekran kartı Sp2 ye Gerek yok benje
Wolf Orjinal Mesajı Yazan: badboy_t catalyst ten 3d ayarlarını sona getir maximum yap,olmazsa catalystin son sürümünü indirip öle dene.ama dikkat et catalyst son sürümü için sp2 gerekiomuş öle yazıo. Bunu yaptığı anda daha fazla takılacaktır. Catalystten ayarları en düşük hale getir. Grafiklerin kalitesi düşecektir ama sanırım takılmadan oynayacaksın..
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: Wolf Bunu yaptığı anda daha fazla takılacaktır. Catalystten ayarları en düşük hale getir. Grafiklerin kalitesi düşecektir ama sanırım takılmadan oynayacaksın.. wolf bende de takılma vardı çok az ama ben öle yaptım oldu.şaşırtıcı ama oldu bende.