daywalker7 ya arkadaşlar ben man utd(taraftarıyım) ile oynuyorum we tim howard'ı sattım we şuanda carroll'ı oynatıyorum we ocak ayına kadarda onu aynatmak zorundayım bana iyi bi kaleci söyleyin nolursunuz bu oyunda kalecileri cok kötü yapmışlar adam gibi kaleci yok lütfen bi yardımcı olun... leo franco'yu alsam mı die düşünüyorum..... bide roy keane'in yerine baptista'yı alıyım mı man utd'ı taşıyabilirmi?? aynı soru leo franco içinde geçerli... :confused:
Pentagram_15 baptista çok iyi bir orta saha olmasına rağmen tambir yıldız değil daha büyük yıldızlarla uğraş bana kalırsa kaleci olarak marcos gayet yeterli ama yaşı biraz ileri 30 :) Cech de gayet iyi casillas buffon bunlar man utd anca iş yaparlar çünkü kontralarda iyiler ama sakın rüştü besel diye alma oyunun en kötü kalecilerinden biri bende serbest atış kullanıcaktı ayak gücü 7 diye önündeki rakibe çarptı ve boş kaleye gol oldu hatta dida ve barthezde tercihlerin arasında olabilir (ben bunları adları ünlü olduğu için değil potansiyelleri yüksek olduğu için yazdım isimler potansiyel sıralamasına göre) dmc olrak bence xabi alonsoyu 30 trilyon civarına alabilirsin ve roy keaneden bile daha güzel oynuyor benim oyunumda ferguson onu aldı ve manyak oynuyor adam
daywalker7 xabi alonso çok beğendiğim bi oyuncu.. sene başı almak istedim ama gelmek istemedi bende rosicky'i aldım para kalmadı tabi ama şimdi 50 küsür milyon dolarım war we xabi alonso'yu wede bi kaleci alcam.. frey nasıl sence? cech geçen oyunda çok iyiydi ama bu oyundada iyimiki özellikleri pek hoşuma gitmedi.. marcos'u alıcaktım ama wazgeçtim 3 ay sakat eli kırıldı.. akinfeev nasıl? 18 yaşında ama özellikleri gayet iyi tabi gelişiosa.. kasper bu oyunda gelişiomu?? casillas we buffon'u alamam dida cech frey hildebrand gibi birisini alıcak kadar param war.. hangisini alıyım???
Pentagram_15 cech yazdıkların arasında en iyisi ama biraz gelişmeye ihtiyacı var o yüzden en hazır kaleci dida ama onunda yaşı biraz ilerlemiş durumda ama biraz sabır edersen en iyi gelişecek adam cech 185 potansieli var neredeyse buffon kadar
Pierre Van Hooijdonk Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek baptista çok iyi bir orta saha olmasına rağmen tambir yıldız değil daha büyük yıldızlarla uğraş bana kalırsa kaleci olarak marcos gayet yeterli ama yaşı biraz ileri 30 :) Cech de gayet iyi casillas buffon bunlar man utd anca iş yaparlar çünkü kontralarda iyiler ama sakın rüştü besel diye alma oyunun en kötü kalecilerinden biri bende serbest atış kullanıcaktı ayak gücü 7 diye önündeki rakibe çarptı ve boş kaleye gol oldu hatta dida ve barthezde tercihlerin arasında olabilir (ben bunları adları ünlü olduğu için değil potansiyelleri yüksek olduğu için yazdım isimler potansiyel sıralamasına göre) dmc olrak bence xabi alonsoyu 30 trilyon civarına alabilirsin ve roy keaneden bile daha güzel oynuyor benim oyunumda ferguson onu aldı ve manyak oynuyor adam sende rüstüde olan seyin tıpa tıp aynısı oldu degaj yaptı adama çarptı gol oldu rezillik! : ) :(
JeromeRothen Frey Buffon dan daha ucuz.Frey ucuza geliyosa al.Adu yu approach to sign yap roy keane i orta saha nın ortasına koy.Carlos Jacques i ve Williams Fernandez ( mascherano da manyak oynuyo almanı tavsiye ederim)de al istersen.
MOBMICGS5 evet ben gs deyken süperdi mondi. simdi man citydeyim orda da David james var biraz yasli ama tam panter
bilgin1987 Wiese-kaiserslautern, frey-parma olabilir bence.... Greg Etafia' yı da yabana atma :yikes: :cool: :confused:
Pentagram_15 yazdıklarınızın potansiyel futbolda geleceğii yok frey dahil (man utd 9500 itibarı olan bir takım bunlar o takım için küçük kaleciler)
Carrusca_16 Orjinal Mesajı Yazan: Fener_Man 1-Sebastian Saja (mükemmel 25 yaşında) 2-Fabio fabio hangi takımda?