Merhaba arkadaşlar;
Öncelikle şunu belirtiyim konu başlığı tamamen aldatmacadır.Burda sümüklü böceklerden bahsetmiycem.Benim bahsetmek istediğim son günlerde moda olan konu dışı forumda bu tip ve şu tip
"En çok korktuğunuz şey","en kızdığınız şey","hangi tuvalet kağıdını kullanıyorsunuz?ben solo kullanıyorum diğerleri k.çımı acıtıyor ve solo hem yumuşak hem hesaplı","en merak ettiğiniz kişi","molpediniz var mı?","beyninizlemi seversiniz başka bi yerinizlemi" filan türünde hiç bir anlam ifade etmeyen ve size hiç bir şey kazandırmayan anketvari konular.
Bu tip konular yönetim tarafından hiç bir şekilde onaylanmamasına rağmen bazı kuralların dışına çıkılmadıkça açılmasına izin verilen konular.Yani ben bi konu açiyim hiti yüksek olsun belki ilerde yönetici yaparlar beni gibi bir sevdaya kapılanlar varsa aranızda hemen bu yanlış düşüncesinden sıyrılsın çünkü çok kötü yanılmakta.
Bu tip konuların yerine insanları bilgilendirici konular her zman tarafımızdan desteklenecektir.Neler olabilir bunlar.
Mesela BaRiS_1905 hayatında ilk kez işe yarar bir konu açmış :applause: Istanbul'da Kar Alarmı... diye.Başka neler olabilir.Sağlıkla ilgili olabilir veya tarih,coğrafya insanları bilgilendirici ilginç içeriği olan şeyler.Yani hem ilgi çekecek hem de okuyana bir şeyler kazandıracak türde şeyler.Dediğim gibi bu tip konular yönetim tarafından desteklenecektir ve ilerde bu tip konularda artış olursa bunlar için yeni forum alanları da açılacaktır.Sağlık,tarih vb..
Baştan sona okuyan bir kaç sabırlı arkadaşımıza teşekkür ediyorum,çok okuyup öz yazmanız dileğiyle...