gereksiz bana sol bek tavsiyesinde bulunabilirseniz sevinirim türk olmasi iyi olur bide fenerdeyim fabiano nasil?
Pentagram_15 sol bek mi arıyorsun yoksa sol bek ve center aynı anda oynayabilen mi? türk dlc en iyi mehmet ali ulas türk dl en iyi ali erol fabiano fenerbahçe için gayet yeterli tuncay, alex, serhat ve servetten sonra takımın en iyi oyuncusu olarak görünüyor
gereksiz sol bek ariyorum ama centerda oynasa daha iyi olur tabi yabancilardan kim var gecen cmnin en iyisi de la cuesta bu sefer pek iyi degik galiba scout gönderdim ise yaramz dedi
tayfurcan fabiano veya deniz farketmiyor ikiside her nakdar gerçekte kazma olsalarda fmde gerçekten 9-10 oynuyorlar
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek fabiano fenerbahçe için gayet yeterli tuncay, alex, serhat ve servetten sonra takımın en iyi oyuncusu olarak görünüyor Van hooijdonk'u atlamışsın ;) Gereksiz arkadaşım sol bek için sana Deniz Barış'ı tavsiye ederim.
CHaMPioN77 melgar diye bi adam war ama sadece database boyutunu huge yapınca çıkıyor ama felaket iyi bi adam
khanruler FAWCETT'i(yanlış yazmış olabilirim) tavsiye ederim kolombiyalı ,de la cuesta'ya yakın özelliklerde
Chaser_BJK deli ibraaamm abi özeliklerine fazla aldanmay1n yem1n ederim maradona gibi calim at1yor...kendinide yerlere atip penalti yada kritik yerlerde faul yaptiriyor :) bide ramazan tunç