*{Bå®ô$_1905}* Boru istiorm :D Eueueh saka tabii ki : ) 1-) Güshel bi k1z arkadas :) 2-) Adsl 3-) Iddaa'dan para almak :) 4-) Paris bileti Fransa'da gezinti içn :)
speedrace_16 allah be baba süpersin ne bu ya dehşet koptum walla bi tanede bize lazım walla bu arada bizdede opel war allahtan 2004 model
Vampire Bat Orjinal Mesajı Yazan: speedrace_16 len ben lise 1im coğrafya 0 kimya matematik edebiyat v.s. 1 kimse bilmiyo sıçtık bide vice city nerden indire bilirim???full u hehe bende lise1 de senin gibiydim 4 tane zayıf vardı 2.dönem sonunda tabi sorumluluk sınavında yırttım :D
Kanka_Smart ışık hızıyla hareket eden bir araç almak istiyorum. her istedigim anda kız arkadaşımın yanına gidebilmek, ve onu görebilmek için ;-( o çok uzakta. onu çok özlüyorum
caglar23 parayla her şey satın alınmaz...(türk filmi repliği gibi oldu ama) aşk,sağlık,mutluluk.... ama bir BMW X5 alınır....)
HellscreaM ben bir an once su liseyi bitirip diplomamı almak istiyorum... Ayrıca soyle x800xt de fena olmazdı hani...
Nois Valla şimdi ilk 18 e girince merco yu kullancam sonra kendime bitane s3000 alcam... E artık alırlar abime merco almıilar bizi görürler heralde...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: El Saddam dünyanın eN Ü NLU MANKENİYLE bir gece ugur sen le manken ha buna gulerım ıste zuhauhauhauhauha
frankly Orjinal Mesajı Yazan: El Saddam cok konusma dobradobra ben bu sitenin zaten müdavimiyim heee oyledır :yikes: :lol: :hugs:
frankly Orjinal Mesajı Yazan: blueeda össde ii bi puan almak tek dileğim şuan... valla bendende o dilek geçiyor