Amorph Sabah TV'de gazete başlıklarında bir haber gördüm.Habere göre TRT yılbaşında Eminem'i getiriyormuş ve sanırım Abdi İpekçi'de konser olacakmış.Bu haberin aslı var mı?Ayrıntılı olarak nerde bulabilirim?
Exvision Hürriyet gazetesindede vardı haber . . Büyük ihtimal gelecek ... Önceden çekilecek yılbaşı gecesi TRT'de yayınlanacak.. NOT : Fırsatım olursa çekimlerde İstanbul'da olabilirim . . .
götveren gelirse super olur ama sanmiorum geleceini illaki bise olur iptal edilir bi sorun ortaya cikar...ayrica aralik ayida geldi sayilir madem yilbasi icin cekilcek daha ne zaman gelecek te cekecek yani olucaksa yakin zamanda olur olay...bekleip goreces.....
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: cracks valla bence gelmez.trt de okadar varmı!...paraa!... Tüm parayı sponsorlar karşılayacakmış . . .
muzzy..! TRT Geçen yıl TATU dan korkuyordu Eminemi nasıl getirtiyor annamıorum yani!!!!!!!!!!???????????\
Rawe eminemi zaten trt getirtmio... sadece yilbasi öncesinde yapilacak olan konserin görüntülerini yilbasinda yayinlama hakkini almis duyduguma göre
JustRelax Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe TRT Geçen yıl TATU dan korkuyordu Eminemi nasıl getirtiyor annamıorum yani!!!!!!!!!!???????????\ eminem deişti adamım..8 yaşında kızı var..bayaa düzelmiş herif :yikes:
Vampire Bat zaten gelmesin... eminem gelceğine bursa ya Ceza ya da Sago gelsin :D ayrıca yeni nesilin bu yabancılara olan hayranlığını anlayamıyorum!!!