abow Millet berk soyledi..."Outrun" "Outrun" "Outrun"...her satgede 15 20 tane "Outrun" yapın...unique motor parçaları açtım ben stage 4 te...bodykit de stage 5 te "Outrun" yapınca çıkacakmış...budur...
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: abow Millet berk soyledi..."Outrun" "Outrun" "Outrun"...her satgede 15 20 tane "Outrun" yapın...unique motor parçaları açtım ben stage 4 te...bodykit de stage 5 te "Outrun" yapınca çıkacakmış...budur... baba satgede neresi yaw caddede mi yoksa :) eywallh saolsın denicem
abow baba stage yannış olmuş...düzeltemedim heyecandan...oluyom hala heyecandan neyse ....1. stage de uniquw hood açıldı...baştan oynuyom...outrun yapın....bitene kadar...ban birinci stagede yaptım bitti outrun...haritada öteki herifler artık dolaşmıyor...walla bu sefer olacak...Berk çok yaşa....
nightmare_onur aga ben oyunu bitirdim bütün unique'lerde açık hiç telaşlanmayın her stage'de 4-5 outrun yaptım o kadar hatta bi kere outrun yaptığım kişi şu açılıştaki kız çıktı brook muydu neydi ama iyi sürüyo yendi beni :,(
ismailakturk benim haritada bady shopfilan görünmüyodu. stage yarışlarını bitirmediğim için açılmıyodu. bir kaç tane outrun yaptığımda hem yeni yarışlar açıldı hemde diğerleri...
Nois Jantalarda açıldı orda aklıma gelmedi abow... Out run kardeş mesela sen yarış yapmadan şehirde serbest dolaşıosunya; o zaman haritada turuncu oklar görceksin. Onların doğru ilerle vbe takip et. Onlar rakip araçlar arklarından takip et. Sonra yukarda mesaj gelen yerde bi işareet çıkcak yanım sönen o sırada entera bascaksın. Sonra eğer hızın km/h ise aradaki farkı 300 metre yapcaksın. Bölece outrunı kazanırsın. Ama adam eğer farkı 300 metre yaparsa para kaybedersin...
rapper bi yere yazmıyosun outrun fln.haritadaki diğer arabalarla(traffic olmayan)kapışmaya outrun deniyor.OK
tifosie arabaya yaklaşınca zaten sol üstte bi ikon çıkıyo o ikon olduğu sürece enter a basarak outrun yarışlarına katılabilirsin...
abow bütün unique parçaları açmak için oyunu baştan oynamak gerekiyor...şu anda save game editör yok nette...olsa tekrar baştan oynamazdık herhalde...3. stage deyim...baştan oynuyorum...