SortrEX Merhabalar-arkadaşlar-daha-önce-yapmış-olduğum-ancak-kit-raptor-sorunum-nedeniyle-deneyemeyip-sizlere-ulaştırdığım-ve-sorunları-bulunan-G.S.-formalarını-arkadaşların-bana-ilettiği-kit-raptor-sayesinde-yeniledim-ben-oyuna-kattım-ve-çok-başarılı-buldum-umarım-görüntülerden-sizlerde-hoşlanırsınız. :applause:
Wolf Aşırı derecede bright. Bu kadar açık olan forma görmemiştim. Neredeyse oyunda göremezsin formayı bu kadar fazla bright kullanırsan :)
SortrEX Arkadaşlar-kusura-bakmayın-ben-oyuna-ekledim-ve-ancak-parlaklıkla-ilgili-bir-sorunla-karşılaşmadım-siz-oyunun-içine-ekledinizmi?
Wolf Parlaklık demedim. Brightness yani ışık, aşırı derecede açık. Formanın gerçek rengi bu değil. Onu demek istiyorum.
götveren deişik olmus ayrica wolf a da katiliorm biras daha ustunde calisman lazim gib geldi bna... ayrica msj da bosluk birakamionmu hep- yapmissin da sorun mu war?? merak ettim...
SortrEX senin-değiminle-açık-benimkiyle-parlak-kelimenin-türkçe-karşılığıyla-alıp-veremediğim-bi-şey-yok-sadece-bu-formayı-GALATASARAY'IN-bu-yılki-mavimsi-forması-değil-bunu-sanırım-daha-önce-söylemeliydim-ben-bu-rengi-galatasarayın-geçen-seneki-mavi-forması-olarak-tasarladım-belki-sizler-bu-seneki-formayı-ölçü-almış-olabilirsiniz-beyaz-formaya-gelince-neredeyse-bunu-bildiğim-için-beyazbile-yapmadım.-Yoo-bölee-yazmak-hoşuma-gidiyo