Kaurismaki virtual cd wardı bende ama sildim full ben virtual dj programını dj programı olarak bile görmüyorum sadece efekt flan weriyor o kadar... basit bişey..daha güzel şeyler war sıfırdan müzik yapmak için flan.. elimde olsa koyardım..şuan yok ama..
Dej@vu pcnet dergisini okuyan var kasım sayısında acid'in yeni versiyonunu tanıttı..sony ile birleşen acid pro 5 versiyonunu çıkardı..ben bunu netten buldum..gerçekten çok güzel..eski acid versiyonlarında kendinden efektler falan yoktu..buna hepsi konulmuş... yalnız profesyoneller için diyebilirim..yinede karıştırırsan hemen anlarsın gayet kolay bir arayüzü var.. Sony Acid Music Studio 5.0 porfecto walla helal :)
LeMonde walla dance ejay güzel diğeri biraz karışık ama ejaylar de save yapamıyosun demo olduğu için onun dışında harika bişiy
SpRay M.U. VirtualDj güzeldir bendede vardida sildim.demonun günü bitti.nerden yükledigimi de unuttum.simdi olsa daha yüklerim.cünkü Müthis remixler yapmistim.
cracks virtual dj iğrenç bence.çok basit.müzik yapma programı olarak fruty loops harika.tavsiye ederim
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: cracks virtual dj iğrenç bence.çok basit.müzik yapma programı olarak fruty loops harika.tavsiye ederim evt..fruty loop su biliyorum harika bişey...
Dej@vu fruty loop da çok çocuksu..hayır loop lar var müziğe ekliyorsun olay bu....ama bir efekti kendin hazırlasan nasıl hissedersin bi düşünün.. :)