*{Bå®ô$_1905}* Beyler Cumartesi gününden itibaren kar geliomus haberiniz olsun gerçi okullar kapanio zaten ama yine de siz alin önleminizi sora dimdizlak kalmayin... ;)
*{Bå®ô$_1905}* Büyük ihtimalle okul kapaliyken yagacak yagarsa güshel olur ya görürüz bu yil adam gibi kar göremedik daha...
frankly vall abeyler ocak ın ortaındayız ama hala ne çok soğuk bir hava geçirdik ne de adam gibi kar yağdı
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra valla beyler ocak ın ortasındayız ama hala ne çok soğuk bir hava geçirdik ne de adam gibi kar yağdı Ya olur mu Istanbul asiri soguk gördü bu yil kar görmedi ama çok soguktu hawalar bazi günlerde...
*{Bå®ô$_1905}* Hawa iyice soğudu hafif de yağmur yağdı ama bilmiorum kar yağacak mı , herhalde sulu kar yağıcak...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Hawa iyice soğudu hafif de yağmur yağdı ama bilmiorum kar yağacak mı , herhalde sulu kar yağıcak... bugün hava biras sisliydi
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: Madada2564 istanbulda kar beklenmiyorrrr. hadi gözünüz aydın.. :lol: bugün tgrt haber'de gördüm yarın sabahtan itibaren yağmur geliyomuş. Pazar günü de hava acaip soğuk olcakmış we kar yağcakmış.Ben meterolojinin yalancısıyım
*{Bå®ô$_1905}* Hawa aşırı soğuk ya dün bi ara kar da yağdı ama yerler ıslak hem fazla yağmadı yani tutmıcak da yine de söleyelim...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Hawa aşırı soğuk ya dün bi ara kar da yağdı ama yerler ıslak hem fazla yağmadı yani tutmıcak da yine de söleyelim... evet ya dün bir ara akşam dışarı çıktım çıkmaz olaydım.Hava buz gbi ayrıca öyle bir rüzgar var ki nerdeyse uçaracaktı beni
Geyiq Team üzüleyimmi sevineyimmi???Tam tatile girdik kar yağyo.....okullar açıkken yağsada tatil olsa barri