CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 KAR MEVSİMİ BİTTİ,BU KONU DA BİTTİ MALESEF :( evet beyler seneye görüşürüz yine inşallah bu konuda :)
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Tatil getirmez bol soğuk getirir:( aynen öyle oldu valla 3 gün boyunca donduk ama yerler tutmadı dolayısıyla tatil de olmadı :mad:
götveren temmuzda rüzgar esse KAR GELİO die yazı yazcanız heh o kadar oldu yane:D şu konun yakasını salın artık....kar yağmaz yağsada tatil edicek derecede yağmaz...
Pizarro baba manyak mısınız ya baksanıza p.tesiden beri hawa günlük güneşlik ne karı ya nisana giriyoruz :D
TWISTER cumartesi akşamından itibaren istanbulda yağmurla karışık kar bekliniyor pazar günü ise sıcaklık 10 derece birden düşecek ve etkili kar yağışına dönecek bugün televizyonda gördüm valla bende tv nin yalancısıyım
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: Exotic_Galatasaraylı ama abicim nasıl olurya nisana giriyoruz şaka makada bu hafta maç warmı ??? alla alla kardeşim Allah(c.c) istedikten sonra yazın ortasında bile kar yağar hem geçen sene tam hatırlamıyorum ama 22 mart tı heralde gene kar vardı İstanbul'da:)
hellraiser Kar filan yağacağını sanmıyorum,sadece hava sıcaklığı biraz düşecek,yağmur yağma ihtimalide var.
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 bitsin bu konu artıııııııkkkk :D merak etme Ağustos'ta fln biter:D
pudding ya biz burda güneslen1oz..abartm1orm arkadaslar denize gittiler :)) oras1 kötü..vay be..neyse gelin buraya beklerizz..buras1 neresi mi:Antalya:)
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER cumartesi akşamından itibaren istanbulda yağmurla karışık kar bekliniyor pazar günü ise sıcaklık 10 derece birden düşecek ve etkili kar yağışına dönecek bugün televizyonda gördüm valla bende tv nin yalancısıyım Evet öyle diyolar ama bakıcaz bence çok etkili yağmaz sadece hava soğur zaten Salı günü tekrar ısınıcakmış hava güzel valla 2 günlük soğuk hemen gelip gidecek. Bu arada biz ona karla karışık yağmur diyoduk ama :D
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 tatil olcağı falan yok artık en iyisi biz bu güzel havanın tadını çıkartalım ;) Hava güzel olsa tadını çıkaracaz da bugün bozdu sabah fena değildi ama şimdi kötü sayılır Salı günü tekrar ısınıyomuş o zaman çıkarırız tadını ;)
CarlosSantana karla karışık yağmur bekleniyordu önce ama daha yağmur bile başlamadı yani kısacası kar yağışı yalan olur zaten pazartesi en geç salı tekrar ısınaakmış hava