Geyiq Team ya trafik kameralarını izliyorum arada sıra çok hızlı yayğyo kar ve yerlerde bbeyaz çoğu yerde....artık yarın tatil olmassa yaneeeee
CarlosSantana Öyle bir göründü güneş ve hava yine kapalı çok çok ufak kar yağıyor belki de kar topluyordur
Hami(10) evet leventte çoştu kar şu an tipi şeklinde yağıyor. yarın tatil olup olmayacağı belli değilmiş şu an toplantıymış vali ,ilçe milli eğitim müdürlerinden gelecek raporlara göre ilerleyen saatlerde açıklanacakmış kara tahminen saat 1.130 da açıklanır.
RaistlinFB Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) evet leventte çoştu kar şu an tipi şeklinde yağıyor. yarın tatil olup olmayacağı belli değilmiş şu an toplantıymış vali ,ilçe milli eğitim müdürlerinden gelecek raporlara göre ilerleyen saatlerde açıklanacakmış kara tahminen saat 1.130 da açıklanır. Hadi hayırlısı...
CarlosSantana Görünüşe ve söylediğinize göre nerdeyse heryerde yağıyor hadi hayırlısı bakalım vali ne yapacak?
CarlosSantana kar şu anda burda müthiş bastırdı o güneşin çıkması iyi olmuş gerçekten inanılmaz burası :)
Geyiq Team ya arkadaşlar tam olaarak emin diilim ama galba bu hafta full tatilmiş....arkadaş kanald de duymuş emin değilim ama şimdi bende arıyorum heryeri sizde bulursanız buraya yazın pls
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* full tatilmi nerden cıktı bu yaa bence boyle bir karar mümkün olamaz... mümkün olabilir çünkü 2 gün için okul açılması biraz abes
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 ya arkadaşlar tam olaarak emin diilim ama galba bu hafta full tatilmiş....arkadaş kanald de duymuş emin değilim ama şimdi bende arıyorum heryeri sizde bulursanız buraya yazın pls birkaç siteye baktım ama öyle bir haber göremedim eğer öğrenirsem yazarım hemen
Geyiq Team arkaaşlar o zaman arkadaş sallamş çünkü bende henüz bişiy göremedim ne intte ne tv de :) ama eğer perşembe tatil olursa,cumayla birleştirirler 1 gün için gidilmez ki okula ;)
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: nikeman_1905 arkaaşlar o zaman arkadaş sallamş çünkü bende henüz bişiy göremedim ne intte ne tv de :) kesin sallamış ben hem internette aradım hem de teletexte baktım iki yerde de yazmıyor
CarlosSantana burda 45 dakikadır bazen orta bazen ciddi şekilde yağmaya devam ediyor kar bakalım vali ne yapacak karın haftasonuna kadar sürmesi bekleniyor cumartesi günü gidecekmiş
CarlosSantana Orjinal Mesajı Yazan: *HellscreaM* bütün haber sitelerine baktım..tatilden eser yoq.. evet şu anlık tatil yok ama ortalarda bakan da yok :D onu bekliyoruz açıklamasını yapar 1 saat içinde herhalde