Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: murtiki bu hafta tamamen tatil olur bence.şimdiden önümüzdeki hafta için dua etmeye başlamalıyız... Yok canım o kadarda abartma haftaya tatil olmaz zaten perşembe son gün diyorlar kar için
furbur ne ballısınız önmüzdeki hafta ortası yeni bir kar ve soğuk hava geliyor. 15 günlük değerlendirme. şimdilik böyle gözüküyor ama bu sene atmosfer sağ gösterip sol vuruyor. yani şubat sonuna kadar bir soğuk ve karlı hava var desek yalan olmaz. zaten önümüzdeki günlerde meteroloji açıklama yapar.
Engin-gs Burda yollarda hiçbirşey yok ama kaldırımlar ve diğer yerler karla kaplı hiç yağmadı son 2 saattir inşallah gece başlar
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser furbur Eminmisin? Öyleyse biz şubatı sömestra katarız :applause: Ne güzel hayaller kuruyorsun efehan sen :D
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: Engin-gs Ne güzel hayaller kuruyorsun efehan sen :D Düşünsene haftaya 2gün daha tatil eklense.Bu haftayı kapasak.Arada 2-3gün gideriz okula ayıp olmasın. :lol:
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: fb mania Kar costu burda Ah bir de burda ve diğer bütün semtlerde coşabilse iyi olacak ama burda hiç yağmıyor beyler dua edin de hem buraya hem de bütün semtlere yağsın
Engin-gs Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Düşünsene haftaya 2gün daha tatil eklense.Bu haftayı kapasak.Arada 2-3gün gideriz okula ayıp olmasın. :lol: Tatil ne zaman bu arada? :confused:
frankly Bizim burda daha kar erimedi tersine don olayı oluyo ve aralıklarla kar yağışı sürüyor.Sanırım Perşembe günü üniformamızı giycez
furbur Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser furbur Eminmisin? Öyleyse biz şubatı sömestra katarız :applause: meteroloji dedi. drin kaynak:) ilerleyen günlerde açıklayacaklardır. ama şuan daha etkili olacakmı olmuyacakmı bilinmiyor. beni takip edin.
hellraiser Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) beyler 2 gün daha uzarsa tatil haziranda 1 hafta ek ders olacakmış daha mı iyi :) Hazirandan sonra kim takar okulu...Dersde olmuyorki gitsek bile.
furbur okul düşmaları hainler nihaaha :cokkomik: bak ben başkabakan olursam 8 katlı bina boyu yağsın tatill yok..::)
Geyiq Team Ya beyler ümitleri kesmeyin bakarsınız perşembe sabahı 1 saatte heryer bembeyaz olur gidemeyiz okula ;) ben hala umutluyum birde perşembe tatil olursa cuma ile birleştirirlermi :lol: