furbur Orjinal Mesajı Yazan: cracks oleeeeeeeeeeeeee oleeeeeeeeeeee ole ole oleeeeeeeeeeeeeeeeee oleleeeeeeeeeeeellelelelleoleoleoeleoleeeeeeeeeeeeeeee şampiyooooooooooon muammeeeeeer :D artıık vali muammere bi madalya takarsınız.:)
rixi Evet arkadaşlar şanlısınız birzamanlar bende Karatl da oturuyodum tatil rekoru kırıyoduk TV8 DE de açıklandı salı tatil size bakalım bize vereceklermi.Ben kocaelideyim bugün tatil ama bakalım yarın olacakmı?
Geyiq Team insallah bu hafta da tatil yapcas ama okulun sonuna ilave etmesinler sakin bu günleri ??? :p
furbur ohoooooo sizde buldunuz bunuyonuz ha yok şöle isterseniz senin sonuna kadar yapsınlar bu yazdıklarınızı hocalarınız aaa pardon hoca camide öğretmenleriniz görmesin. çok ayıp :cokkomik:
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Atsınlar sonuna Hazirandan sonra kim takıyorki okulu... bencede doğru haziranın sonunda kim okula gidiyoki :D
ta1fun şu anda inanılmas yayooo bu kar bu şiddette çarşambaya kdr dewam edecekmişşş çar-per tatil olcak
schlampe ataköyden bildiriyorum walla burada en son kar yagısı c.tesi saat 1.30 sularında başladı ve hiçdurmadan hala dewam ediyo....