murtiki ümraniyede kar bastırdı.hem hava soğuk hem de kar çok yağıyor.bu şekilde 1 saat daha yağarsa bu kar tutar bence.inşallah okullar tatil olacak
hasan_ayvaci ben izmirden bildiriyorum hava burda da istanbul kadar soğuk ama bi sorun var hava parçalı bulutlu. ama oturduğumuz evden görünen bi dağ var ve orası giderek beyazlaşıyo.. neyse istanbulda bazı bölgelerde aralıklı kar yağışı olduğu belli.. burda ise yağış yok ve beklenmiyor.. SCN Haber İZMİR
hellraiser Murtiki tekrar bağlanacağız sana. Kozyatağından ilginç gelişme.Bir anda bastıran kar arabaların üzerini tutturmaya başladı.Erenköy,Sahrayıcedit,Koşuyolu semtlerindende kar haberleri geliyor. SCN Haber
hellraiser Son Dakika. Kar aralıklarla salıya kadar sürecekmiş.Sürücüler mecbur kalmadıkça çıkmasın deniyor.
tifosie bakırköyde şu an çatılar ve arabaların üstünde 1er cm kar war ama tabi biz yollarında dolup taşmasını istiyoruz :)
hasan_ayvaci izmir ve çevresinde hava açıyor.. muhtemelen dağ kar altında ama burda bişey yok.. sıcaklık 2-4 derece civarında.. manisada da yağış olmadığı söylendi.. yağış denizlide hafif devam ediyor ve balıkesirde yer yer etkili oluyor.. diğer bölgeler parçalı çok bulutlu.. SCN haber izmir
Elensar77 yaw ben saat 6dan veri dısarıya bakmıyorum benm odamın perdesi koyu renk dısarsı hic gozukmuyo demn buzdolabından kola almak icin bi gittim ANA NE GOREM her yer bembeyaz yollar olsun bahceler olsun heryer bembeyeaz ve süratli bi sekilde kar yagıyor merk etmeyin okullarınız tatil olur tabi yarında bole yagarsa ehehe nası olsa benm okul yok :D bu arada ben istanbul/anadolu yakası/kucukyalı da oturuorum