Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Burda yagmiyo yagsa bile tutmaz zaten , dün gece asiri yagmur yagdi... şöle bişe olur belki.... gece don olur.....aynı gece kar yağar sabah her yer bembeyaz :rolleye3:
*{Bå®ô$_1905}* Walla burda arabanin we karsi apartmanin çatisinda kar wadi özellikle sabah ben uyurken saglam yagmis ama yerler tutmaz anca senin dedigin gibi tutabilir Nikeman...
Geyiq Team Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Walla burda arabanin we karsi apartmanin çatisinda kar wadi özellikle sabah ben uyurken saglam yagmis ama yerler tutmaz anca senin dedigin gibi tutabilir Nikeman... walla az önce duydum TV de dediki Ankara ve İstanbul'da don bekleniyor salı günü ise etkili kar yağcak...
furbur arkadaşlar perşembe günü etkili kar geliyor. www.meteor.gov.tr reklam değildir. bakın isterseniz.
*{Bå®ô$_1905}* Bu meteoroloji de acayip walla... Adamlar kaçtir erteliyorlar güya Pazar saglam geliodu Sali yaptilar smdi de Persembe yagcak diolar artik bi tutsa su tahminler iyi olck ama....
furbur Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Bu meteoroloji de acayip walla... Adamlar kaçtir erteliyorlar güya Pazar saglam geliodu Sali yaptilar smdi de Persembe yagcak diolar artik bi tutsa su tahminler iyi olck ama.... anelka transferi gibi ha geldi gelecek derken perşembe geliyor mu acaba bakacaz gene kararları değişmezse
hasan_ayvaci yaw hangi siteye baksam istabbulu karlı gösteriyor?? ee kar yağmıyomu şimdi orda?? bu arada izmir de acayip soğuk yağmur var burda ve sıcaklık 5 derece ve böyle giderse bu gece burda da kara çevirir ama tutmaz çünkü heryer ıslak..