Reis ya iyide bu nasıl editör 1.5 saat dosya indirdik ne bi finans ayarı ne bir kontrat ayarı olsun böle ne biliyim bi kendimizi bulma olsun yok acaba benmi bulamadım takımın finansal durumuna edit yapamıyoz değilmi bu editörde...
Pentagram_15 ne yazıkki editor geliştirilme aşamasında yeni versiyonları sürekli çıkıyor ama daha finans işine çözüm yok ama kontrat uzatmak mümkün eğer 0.1.1 kullanırasn
Wololow ya bu ne biçim editör. futbolcunun 1-2 özelliği dışında ve kulübün seyirci sayısı dışında bişey ayarlayamıyoz. yenisi ve tam sürümü ne zaman çıkar bunun???
Pentagram_15 valla bundan önceki cm 4 için yapılmaya başlanmış ancak 03/04 te tam anlamıyla çalışmaya başlamıştı heralde kabataslak buda aynı olur son çıkan versiyonu 0.1.1 daha düşük arkadaşlar güncellesin
albeus lupus ben 0.1.1 save game editoru yükledim. Oyuna girip load game yapıp windowsa dönüp editoru açıp load game yapıyorum. Ama hiç bişey olmuyo. Oyunu load ediyo ama search yapınca hiç bişey deişmiyo. Yoksa java felan bi gerekiyor. gerekiyosa linkini yada ismini söyleyin lütfen... (oyunun versiyonu 5.02)
Pentagram_15 bende de senin sorunundan vardı ama eski versiyonlarda yeni versiyonları yükleyince bende sorun kalmadı