NayguleR Slm arkadaşlar ben pes4 demoya 4 büyükler patch yapmaya karar verdim oyuna formaları ekledim ama oyunda böyle hata werdi :( anlayanlar bu soruna cewap werirse sevinirim :)
Sailorman89 formaları transparan yapmışsın...programla formayı atmadan önce Transperant yada Opaque degerini ayarla...
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: suatcagdas formaları transparan yapmışsın...programla formayı atmadan önce Transperant yada Opaque degerini ayarla... Yok onlan alakası yok baktım :(
orkunbjk Forma ekleniyor ama demoda gözükmüyor. sen demodaki formaları açabildin mi? yoksa sadece demoya formamı import ettin?
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: orkunbjk Forma ekleniyor ama demoda gözükmüyor. sen demodaki formaları açabildin mi? yoksa sadece demoya formamı import ettin? İmport ettim açmadım ;)
Spocket demodaki formalar açılamıyorken, nasıl forma ekledin, anlayamadım? BIN formatındaki formayı direkt eklediysen, bu hatayı vermesi gayet doğal, çözümüde yok...
cumburlop formaların bulunduğu bin dosyaları Konami tarafından tekrar enkript edilmiş, pes3 ile aynı değilmiş, dolayısıyla eski versiyon programla yapılan forma pes4'e import edilemiyormuş. biraz beklemek lazım.