PanterYusuf supersin,, artik daha iyi yapmaya calisiriz ok onur sonra ver elini en buyuk turk face patchi,,, birak sen,,, yapamayanlar bizi incilletecek yorumlara devam etsin,,, birgun bitmeyecek bir reklam koyarlar araya nasilsa,,,, ;)
Nois Ya yusuf. Beğenmediğimize iyimi yazacaz töbe yarabbim... Yapmamakla alakalı değil benzememiş... benzeyenlere benmzemiş dioruz. o zamanda böle seviniosun tşkkür ediosun. Varmı böle şey? Heer türlü yoruma açık olcan!
FastRaßßit süper olms elinize saglk da ark.lar bana bunlarn nassi yapildigni ayrntili anlatr msiz pls msnim : johnnygitar23@hotmail.com
Black Eagle Orjinal Mesajı Yazan: PanterYusuf supersin,, artik daha iyi yapmaya calisiriz ok onur sonra ver elini en buyuk turk face patchi,,, birak sen,,, yapamayanlar bizi incilletecek yorumlara devam etsin,,, birgun bitmeyecek bir reklam koyarlar araya nasilsa,,,, ;) kardes sen böle diousn ama bende benzetemedm ama ben face yapabilourm beni bilne bilr ztn ayrica adi üstünde elestiri iiside olur kötüsüde bunu kbl etmen lazim yani