PieRRe#17 arkadaslar bnm ekran kartım geforce fx... benim oyun grafikleri main menuden itibren hatalı boyle yanıp sonuyor falan. underground 1de bole bisey yoktu.... acaba diger geforce fx'i olan arkadaslardada aynı problem varmı yani oyun bunu desteklemiyormu yoksa benim ayarlardamı birsey var??cunku bu oyunun demosundada aynı problemi yasadm... yardım ederseniz sevinirim cunku oyunu oynayamıyorum deli olucam...
abow walla bende yok ...son yamayı yükle walla çok güzel... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_66.93 kolay gele
BeKTaS F1GO erel son seviyede değil orta da oyna detail yeşilleri highlar kolasıun yeşilelr ortada dursun
abow beni dinleyip şu patch yi yüklemeseydiniz ne yolunuz kare kare olurdu...ne de hava...patch online sorunları için hazırlandı...online yapamdığınıza göre...ne gerek war...ne gerek...sorarım size...
abow Orjinal Mesajı Yazan: casus ben patch yüklemedim ama yollar yinede kare kare :cool: baba sen oyunun özelliklerini artır çık oyunda geri gir.... bende de oldu o...hemen almıyor bazen ayarları...ekran kartım fx 5200 senin ki ne?
abow valla bende bilgi bitti...driver yükle bari ne diyim...oda olmadı oyunu sil kur bence en iyisi silip kurmak o yamayada dokunma baba......
BeKTaS F1GO 66,93 o kadar manyaq değil babalar bende 53,03 var fifa da under da baba gibi ama fx 5200 128 ram old için tam olarak full detail açamıyorum yavaş gidiyor
03Gs1905 beyler olayı çözdüm galiba benim makinada düzeldi eğer nfs undergroundun orjinal dosyasıyla (cracksiz) patch yapıp bir yerlerden de 1.1 crack bulursanız olay tamamdır. Bende düzeldi ekran kartım GeForce2 Mx olmasına rağmen
goti bende sorunsuz süper radeon 9600xt var cillop gibi görüntüler fx i geç.üstelik p3 100 olmasına rağmen
Sucuklu abiler bu patch dediğiniz ne.neden yapmıoruz benimde 5200 fx bende de bozuktu ilk başta .sonra prog files dosyada safe mod dan oyuna girdim.ama yinede detail yazan seyi artıramıom yksa siyah oluyor.