crmu1907 Tamam pes süper çok seviyoruz falan da bugün bi şey dikkatimi çekti ve çok kızdım.Milli takım seçince her ülkenin kendi pankartı oluyo ve ben Türkiyeyi seçip baktım pankartımız nasıl diye ve dikkatle bakınca gördüm ne yazıyo biliyomusunuz? Türk bayrağının yanında "Who ate all the pigs?" yazıyor siz de görebilirsiniz yani bu herifler "Tüm domuzları kim yedi?" diye dalga geçmişler bizle ben kınıyorum bu firmayı buradan!! :mad:
digimax tamam haklısın dostum ama ya konami de capcom gibi pc ye ihanet etmedi o da ihanet etsydi ne pes ne de silent hill oynayamazdık.buna da şükür.zaten capcoma acayip gıcığım. :mad:
Kokane Ciddi olamazsin !?! Esastan öylemi yaziyor? Hayret PS2'deki oyunculardan hic öyle bisey duyulmadi.
R2.Burk1903 nerden gördün daha oyun çıkmadı ki.ps2 den mi gördün?bence yannış düşünüyosun.biz müslüman olduumuzdan domuz diye gevurlara diyoruz.hatta bu pankart düşündüünün tam tersi biraz turk faşistiliğine kaçıyo
Spocket Her takıma özel pankart olduğu doğru ama nerdeyse her pankartta aynı şeyler yazıyor, renkler farklı sadece. Yani sadece Türkiye'de değil, İngiltere, Fransa, Brezilya, Suudi Arabistan'da aynı şeyler yazıyor...
Mithrandirr nerden gördün daha oyun çıkmadı ki.ps2 den mi gördün?bence yannış düşünüyosun.biz müslüman olduumuzdan domuz diye gevurlara diyoruz.hatta bu pankart düşündüünün tam tersi biraz turk faşistiliğine kaçıyo benim de kastetiğim bu
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Peki bu yaziyla nedemek istiyolar, herkeste yaziyorsa? Futbol stadinda isi ne bu yazinin? Ben yazmadım bilemiycem onu...
pctech Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Ben sanki "pies" okuyorum... "The" 'daki e'leri karsilastirin. Evet WHO ATE ALL THE PIES ? yaziyor, yani cok gereksiz bir konu oldu bu :D
cham Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Kim acti lan konuyu :D Ha Fener'limi? Neyse olur öyle vakalar... :rolleye3: bu mesaja cevap yazmak gerekmez ama çok güldüm allah da seni güldürsün bi gülme işareti koymadan geçemeyeceğim.. :)
crmu1907 ben onu hala g gibi görüyorum ayrıca her takımda aynı pankart falan yok ve gs byzantinobul falan ne alaka ha? bence var bi şeyler ama tabii biz alışmışız tepkisizliğe.
R2.Burk1903 olm dalga mı geciyon.o muhabbet gecen seneden beri var.olayı baska yere cekme.hem adamlar bize bizim penceremizden bakmıyo ki.dunyaya geçmişten beri öcü gösterilmişiz.tepki göstermeyle bi b.k olmaz.ancak dogruyu öğreterek bilgilendirerek olur bole şeyler.
Kokane Byzantinobul, bunda ne varki? Bizans Istanbul karisimi. Yav birak bunlari. Iyi bak "e" harflerini karsilastir. PIe yaziyor. Harfler büyük e harfi kücük yazilmis.