eraykirimli Arkadaşlar Directx 9.0c yi pc me yüklemeye çalıştığımda sürekli olarak - Yüklemekte olduğunuz yazılım Windows XP ile uyuyumluluğunu doğrulamak için Windows XP logo sınamasından geçemedi - uyarısını alıyorum ve hemen yüklemeyi kesiyor. ne olur bana yardım edin U2 oynayamıyorum çatlıcamm yaaa
tipster o uyarı geldigi zaman "yuklemeye devam et" seçenegi geliyormu?o seçenege tıkladıgın zaman devam etmesi lazim genelde hep bu sorun çıkıyor o kadar önemli bi problem degil yani.
eraykirimli Yoklemeye Devam Et seçeneği gelmiyor yukleme durdurulacak diyor sadece ve sadece tamam seçeneği var
Mithrandirr Aynı sorun bendede oldu directx i silip 9 a dan itibaren yuklemeyi dene tekrar nası silcem dicen şimdi biraz aararsan bi program vardı d9 ları silmek için almancaydı sanırım ama ossun:D işte 9a 9b ve 9c yi yukle belk olabilir (kesin bişi soleyemiorm
Kokane Windows Update sitesine git, ordan önemli olmayan Updateleri sec, bak belki orda sistemine uyumlu Direct X vardir.
03Gs1905 walla bu problem xp Fckgw ile başlayan kodla xp kurduğum da herzaman başıma geliyor belkide ondandır...