Elensar77 ohh hallooldu simdi yapıom macımı sınırsız oh artık gorecez neler var nerelr yok tam olarak...
Hami(10) sınırsız oynamak oldukça güzelmiş kardeş sen nneyi yapamadın denilenleri yapınca oluyor f8 e basmayımı unutuyorsun
Elensar77 Bi tek ben mi yapamiyorum.. Dediklerinizi harfiyen yaptım.. sen buyuk ihitimalle o imndfirdiin dosyayı kapıosun hem op acık kalcak hemde oyun yanlısmıyım acaba
R.DavidBeckham bende böyle düşünüyorum 75 mb benim demo bende yapamıyorum. acaba 75 mb demoda yapan var mI?
HellscreaM birsey sorucam 76mblik demoyu indirenlerde takılma problemi oluyormu??(bu arada 76 mblik demolarda bu unlimited.rar calısmıyor)
deniz arite 76 mb lığı ben indirdim hiçbir takılma yok zaten görüntü ve oyun we8 ps2 ile hemen hemen aynı süper benim sistemim 256 ram ge force mx4 windows xp
Lunaticc beyler bu pse4 u sinirsiz nasil oynuycam ya lutfen yardim edin yapiyom yapiyom olmuyor hadi bi yardimci olun ya.... 75mblik demoyu indirdim bu arada hbriniz olsun...
R2.Burk1903 bu başlıktaki dosya 200 mb için.başka bi konudaki hem 79 hemde 200 mb içindi.konun adı en yeni zaman patch i.o daha usturuplu bence.burdan direk gidebilirsin o konuya: http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=35581
orkunbjk dakikayı da değiştirebiliyoruz. 10, 15, 25, 30 dk. yedek oyuncu değiştirme sayısını da değiştirebiliyoruz.