gostik ya arkadaşlar bugun arkadas tanşaştan ekemek almıs vede sandwıch yapmıs ogrencı ısı bısıler..ekmegı nyıyodum bı ara cekıom cekıom bısıler gelıo alla alla dedım ve bırden ne gorım yaklasık 3-4 mm kalınlıgında bır ıp..valla keske cıkarmasaydım dedım sonra bı tazmınat davası gelsın paralar ...ıste dıycem temızız dıyen bu kurulustan bole seyler cıkarsa tuketıcı hakkı dıyen yerler boyle olursa mahhelle fırınlarını dusunemem..lafım fırınları kırletmek degıl ama ekmegımızı bıle artık ne sartlarda uretılıo dusunun..bugun ıp cıkar yarın ne cıkar bakıcaz..
Overkill O olayları duyup duyup takmazdım ama geçen aldığım ekmektende böcek çıkınca işin ciddiyetine vardım. Etiler gibi bir semtte böyle bir olay oluyorsa Türkiye'nin her yerinde oluyordur...
mazlumfirari valla bizim mahallenin fırınından öle bişe hiç çıkmadı güzelde ekmek yapıyorlar zaten başka yerden almıyorum taze taze temiz ve güvenli mahalle fırını
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY Şu ana kadar böyle bir olay yaşamadım ve inşallah yaşamam da... bi kere kasaptan aldığım sucuktan kırık küllük çıkmıştı.. kasapta kaliteli bir yerdi, mahalle kasabı deil.. ciddiyim şaka felan deil..
cracks valla o ipp olayı bize bikaçkere oldu.bide siz bizim ilkokulun kantini görseniz.fareler cirit atıyodu.ekmeğin içinden karafatma çıkıodu