HellscreaM ewet 76 mbliği indirdim.Az da olsa takılmalar oluyor kartım gforce 5700- nasıl oluyor bu yaa sizin kartlar ne??
Hami(10) 9600 xt ile 1024-768 high da sıfır takılma 60 fps de oynuyorum pes 3 de bile bu kadar hızlı değildi hellscreen son sürücüsünü yükle kartının çok etkiliyormuş.
digimax dostum bu hellscreen ekran kartı driver mi yoksa benim bilmediğim bşka bir şey midir? iyi bir şeyse bizde yükleyelim yaw.
Hami(10) eyvallah:D çok güzel yazım hatası yaparım hellscream hellscream hellscream hellscream hellscream öğrenicem sonunda bu arada hellscream arkadaşın niki hallscreem değil:)
Unpistole ya sayın ardadaşlar benm çok fena gıcık olduum bişe war yaw pes 3 dede aynısı oluodu ya tmm yavaşlama fln eser yok pes 3 e göre ama maçda bazen ortaya şeffaf bir kayan çizgi çıkıo felaket kafamı bozuooo nası halledebiliris bu sorunu???
HellscreaM C:Program FilesOyunlarPro Evolution Soccer 4 Demo version yani oyunun kurulu oldugu lasorde settingsden ayarlayabilirsin... bu arada neden katıldıgım her forumda nikimi herkes yanlış yazmak zorunda? Daha kolay bir nicke mi gecsem ne?? :)
merto873 bende winfast A340 ge force fx 5200 256mb bir ekran kartı(ama cok dandik sadece ustunde 256 var o kadar aldıgıma da pisman oldum benim 2 katım performans veren 128mb lar bile var abartmıyorum) ve 512 mb ram var hiç takılma yok ama ekrandaki goruntu yenilemeleri yenilemeleri bazen fark ediliyo bunu yasayan baska arkadas varmı cevaplarsa sevinirim
merto873 bende winfast A340 ge force fx 5200 256mb bir ekran kartı(ama cok dandik sadece ustunde 256 var o kadar aldıgıma da pisman oldum benim 2 katım performans veren 128mb lar bile var abartmıyorum) ve 512 mb ram var hiç takılma yok ama ekrandaki goruntu yenilemeleri yenilemeleri bazen fark ediliyo bunu yasayan baska arkadas varmı cevaplarsa sevinirim
Manic PES3 de hiçbir problem yoktu fakat bu oyunda ekranın ortasında çizgi gibi birşey beliriyor.. Ekran kayıyor filan birşeyler oluyor.. Ekran kartım Ti4200 ... Aynı problem WE7 de de olmuştu ama dedigim gibi PES3 de olmamıştı..
Knight Rider ekran kartlarınızın son driver'ını yükleyin. Benim sistemde çok ufak bir takılma vardı son catalyst sürcünü yükledim artık hiç sorun kalmadı.
Unpistole arkadsşım ne yazıkki onla pek alakası yok çünkü geforcun şuan en son driverı yüklü bende ve o sorun hala war nası gidicek bilmiom wala
telsim Orjinal Mesajı Yazan: -NC- :D :D :D merak etme biliyorsun... Şu bizim, konuyu açan "hallscreem" arkadaşımız. Yanlış yazımdan dolayı hami10 u tebrik ediyorum... harbii mi???