vince15 En İyi Grup Outkast En İyi Rock Linkin Park En İyi Hip Hop D12 En İyi Video Outkast-Hey Ya En İyi Alternatif Muse En İyi RnB Alicia Keys
crmu1907 Süperstarların hiçbiri katılmamıştı sönüktü o yüzden bence.Sadece eminem onlara belki örnek gösterilebilir.Britney, Beyonce , vs vs hiçbiri gelmemiş.Hep salaş rapçilerdi.
vince15 Orjinal Mesajı Yazan: crmu1907 Süperstarların hiçbiri katılmamıştı sönüktü o yüzden bence.Sadece eminem onlara belki örnek gösterilebilir.Britney, Beyonce , vs vs hiçbiri gelmemiş.Hep salaş rapçilerdi. o salaş rapci dediklerin şuanda dünyada 1. kim salaş Usher mı P.Diddy mi Rap'İn efsaneleri Jay-z ve Dr.Dre mi eminem yokken bunların hepsi vardı...Stara bak Britney Spears yesinler onun sanatçılığını!
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY Bence de katılanlar da öyle yeniyetme değildi...Ama şu Outkast'i sewemedim bi türlü... yok be aga iyidir walla outkast ;)
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY Bence de katılanlar da öyle yeniyetme değildi...Ama şu Outkast'i sewemedim bi türlü... aynen ya hele o "heyyo" diemi ne bi şarkısı varya deli oluom ya!
crmu1907 raptorum esmerim ben britneyci falan değilim de sürekli küfürden ibaret olan klipleri sadece zenci kız poposuna dayalı o hanzolar mı sanatkar????
rapper Haklısın.ordada gerçek hip hop yapanmı kaldı abi yaa hepsi her şarkıda kızları toplayıp pimplik yapıyolar.ama esas rapçiler var tabi içlerinde.bence herzaman kötü deiller ama şarkılarına göre deişiyo.aslında eminemin şarkılarından pek hoşlanmam ama şu en son çıkan albümündeki lanet bush hakkındaki mosh şarkısı harika bence. Mr president Mr senator