ZüLFiKâR Saygıdeger arkadaslarım.bu iki demo arasındaki farklar nelerdir? 76mb indiren bir arkadasla 199mb indiren bir arkadas yokmu yazsın suraya...Hangisini indirmeye deger.cok mühim degilse 76mb lıgı indirelim cunku zaman herkes icin degerli...Tesekkürler!
ZüLFiKâR eyvallah kardesim.benim oyunu dun PSII de oynama fırsatım oldu.aslında baya zaman oldu cıkalı.oynamıcam oynamıcam PC yi beklicem dedim.bizim mahalle delikanlıları baktımki turnuva turnuva diye tutturdu.dedim 1yerim şişmesin.bende oynayayım.adamlar galiba bu kez olayı aşmışlar...Ki benim gibi ada futbolu stilinde (kanatlardan inen,uzun ve ters top oynayan) oynayan bir oyuncunun kalbini fethetti bu PES.cunku orta acmaları cok gelistirmisler daha sert ve bol kavisli...atmosferde cok saglamlastırılmıs.ben cok ayrıntıcı bir adamım.ki profesyonel futbolcuyum :) dusunun artık bayagı tatmin oldum bu kez... bu arada PES III üm icin cok üzülüyorum.cunku okadar cok yama indirmistimki :( yazık olcak vallahi...SULH!
pctech Orjinal Mesajı Yazan: ZüLFiKâR Saygıdeger arkadaslarım.bu iki demo arasındaki farklar nelerdir? 76mb indiren bir arkadasla 199mb indiren bir arkadas yokmu yazsın suraya...Hangisini indirmeye deger.cok mühim degilse 76mb lıgı indirelim cunku zaman herkes icin degerli...Tesekkürler! herhalde spiker farki vardir. o kadar boyut farkini ancak o sekilde aciklayabiliriz.
23polat Orjinal Mesajı Yazan: ZüLFiKâR Saygıdeger arkadaslarım.bu iki demo arasındaki farklar nelerdir? 76mb indiren bir arkadasla 199mb indiren bir arkadas yokmu yazsın suraya...Hangisini indirmeye deger.cok mühim degilse 76mb lıgı indirelim cunku zaman herkes icin degerli...Tesekkürler! arasindaki fark spiker oldugu icin 199 MB :)
YeshiL Madem Öyle 76 Mb Demo Herhalde Zip'li Öbürü İse Normal Exe Yani Sıkıştırılmamış Aradaki Fark Download Esnasında Daha Erken Yükleme 76 Mb'lık Olanı Yükleyin.
AntaresQ 199 Mb indirdim Spiker var Herşe Normal Sadece Yuklerken biraz bekletiyor Oyun Super Kesinlikle Tavsiye Ediyorum.Pes3 'un Yuzune bir daha bakamam bilee
Hami(10) bunun için konu açmaya gerek yoktu diğer pes 4 konularında sorsan cevap gelirdi . bi pes 4 demo çıktı 10 tane konu açıldı valla:)
23polat gercekten coook konu acildi gereksiz yere. bence bu bölümün degistirip ( PES4 genel sorunlar diye baslik yazalim) ilk izlenimlerin bölümünüde ( PES 4 demo düsüncem) yazabiliriz yoksa PES 4 forumda cok gereksiz konular acilir. NEDERSINIZ ????????
sezerbaris Arkadaşlar 200 mb lik demoyu indirirsek maçlar 45 dakika oluyor mu ben 76 mb yi indirdim maç 5 dakika sürüyor
sezerbaris 200mb lik demoyu indiren arkadaşlar lütfen cevap berin boşuna indirmeyelim bu 200mb lik demo da maçları 45 dakika oynayabiliyormuyuz
#11 hayir, bende 199MB lik demo var ondada 5 dka maalesef. biri time-patch cikarana kadar beklicez artik :(
Bule SoccerAccess sitesi çıkarabilir.. Onlar demo patchlerde usta oldular.. http://pes.socceraccess.com/