Nowitzki 41 beyler şu anda tnt ekran kartıyla oynayabileceğim güzel yeni bir oyun var mı? mesela Rome:Total war çalışır mı?
Hami(10) 2000 yılından önce çıkan tüm oyunları oynayabilirsin ben o kartla sims,quake 3 ,fifa 99 oynadığımı hatırlıyorum
SaMSoN Güncel diyorsun fakat ekran kartın "güncel" değil.O kartla yeni çıkan oyunları oynayabileceğini sanmıyorum.Belki rts falan.
Felipe²°°³ yoo oynarda... zevk alamaz. Rise Of Nations ( ilk bölümünü ve Sonrakini) Bunun calisdigini biliyorum digerlerini bilmiyorum
SYBERIA Orjinal Mesajı Yazan: Felipe²°°³ yoo oynarda... zevk alamaz. Nasıl oynayacak yahu ben geforce 2 ile hiç bir şeyi adam gibi oynayamıyordum :type:
Felipe²°°³ ya Tamam oyunu oynayamaz ama oyunu en azindan aca bilir ( her oyunda degil ona göre) Hem TNT2 diye bise kalmadi sen Ne yapiyon ki TNT2 ile Geforce4 de bile kötü gözü ile bakiyorum ben artik
emre_acar1989 bendede mx var şuan çoğu oyun babalar gibi çalışıyo.Bak age of mythology oynayabilirsin tnt2 ile.NFS Hotpursuit oynayabilirsin.Counter oynarsın haliyle.Rise oF Oynayabilirsin.Fifa 2003e kadar oynayabilirsin....