ewet arkadslar merakla bekledigimiz oyunun cıkmasına cok az bir sure kala yapımcı firma konamı oyuna alısmamız icin gormemız icin bir demo cıkardı ve ben de bu ddemo ile ilgli dusuncelerimi,izlenımlerimi belirtmek istiyorum...
OYUNDAKİ YENİLİKLER...
1-grafikler eski oyuna gore hayli duzeltilmis,gercege yakın tutulmaya calsıılmıs ama gercegi kabul etmke laazım hala fifanın yarısı kadar olamamıs....
2-pes3 te olmayan tekrarlarda ikinci tekrar da oyun bi anda gercege donusur gibi olyo gayet hos...
3-Menuler we8 in ps2 deki ile aynı tutulmus yani orada bir degisiklik yok ancak oyun bana kolay gibi geldi bu da bir yenilik olabilr...
4-top cok hosuma gitti fifa dan daha gercekci oldugunu soyleyebilrim,cunku gercek bi topla oynadgını zannediyorsun...
5-taraftar lar tabiki gelistirlmis ancak cok dikkatimi cekti ve inanılmaz hosuma gitti,taraftar mesale yakıyor statta ama baya bir cok mesale bazı taraftar arkadaslar utanmadan cımlere atıyo mesaleyi cok guzel dusnulmus belki orgjinalı cıkınca daha dikkatli inceleme yapabiliriz bu konuda lige gore degisebilir...
6-oyunda tek degisiklik oynanılırlıkta frikik ve penaltılar olmalı cunku gercekten gercege cok yakın yapılmaya calısılmıs...
EKSİK VE DEGİSMEYENLER...
1-Maalesef yukarıdada sgoledigim gibi oyunclular sisko yapılmıs...
2-oynanıs bakımından pes3 ten hıc bir farkı yok maalesef hic ilerleme goremedim...
3-grafik olarak ayrıntılara yonelınmıs ancak bazı seyler pes3 ile hic bir farkı yok mesela ilk bakısta panoların,çimlerin ve bu tip ayrıntılar maalesef aynı yani oyun cabuk sıkabilir,keske yeni yapılsaydı bunlar...
SONUC OLARAK PES3 ten grafikler dısında fazla bir fark goremedim yani 1 sene ugrasıyosun ancak fazla bir ilerleme yok,,
simdi digeceksiniz bu demo oyun daha cıkmadı ancak bu tip oyunlarda artık fazla degisiklik yapılamadıgı cok aık ortada yani...
İNSALLAH BU KADAR SABIRSIZLIKLA BEKLEDİGİMİZ OYUN DAHA ONCEKİ DUSUNCELERİMİZİ DEGİSTİRMEZ...
Cunku ben bu oyun cıksın diye nerdeyse ölecem :D:D
Ewet soracak yada istediginiz bir seyler var mı hemen cevaplarım....