YaPaY Aslinda bu siteye bir daha yazmayacaktim ama bu haberi iple ceken diger kullanicilar adina yazmak istedim. Demo cikti, simdilik sadece buradan cekebilirsiniz http://kamikazee.boo.pl/6c66921fa77e657c591e8a450be11d69ed3ec298.torrent
#11 tam ben acacaktim sen benden önce davranmisin.. indirmek icin bittorrent programi lazim.. bende suan iniyor 29kb/s ile. boyut ~200MB :D
SCoRPioN ® İbrahim sende 1500 k ADSL bağlantısı var bizde 256k var. Biz 1.2kb ile indiririz herhalde :D
SCoRPioN ® BitTorrent ++ Torrent Downloader programı ile indirebilirsin. inndir.com da 3.42 sürümü var onda Resume özelliği yok bi yerde 5.0? versiyonunu indirin.
frankly yaw biraz bekleyin 200 mb off adsl olanlar indir sin ama diğerleri beklesin yarın bugün çıkar
Elensar77 ya arkadslar bn bu bigtorrenti indirdim ama tuklemeye girince direk bi site acıo ne yapmam lazm bi anlatır mısınız acaba yukleemıom daha programı...
stavros scorpion sen burdan indirip siteye koyucaksan biz de kasmayalım boşu boşuna zaten 1kb ile indiriyor bazen 0 olup duruyo %1 bile olmadı halen.
R.DavidBeckham ya beyler eminsiniz dimi fake falan değil yani. 200 mb az değil çünkü bedavaya indirmeyelim. bu akşam biri indirirse yani yoğunlutan indirebilirse haber verir öyle indiririm ben bende zaten 256k adsl var...
stavros Evet başka adres verirseniz menmun oluruz siteye koyma ihtimaliniz varmı site sorumlusu kim ?
Hami(10) yav demo falan yok ortada ya indirdiğiniz sahte dosya resmi sitesinde olmayan şey burda nasıl olsun. indirmeyin derim ben bekleyin resmi olarak çıksın.
SCoRPioN ® 3.42'de resume özelliği yok bu nedenle elektirik kesilirse 199. MB'ta cacık gibi ortada kalabiliyorsun :)