abow baba daha almayın orjinal....biri halleder belki gavurun biri...bende alacaktım amma orj. cd... beklemekte karar kıldım...bekleyecez...hem fiyatıda duşer...olmadı biri hacklar...amma hack zor gibi bence taaaaa server ı hacklayacak bir ek dosya lazım bize yoksa işimiz yaş...anca oyle kurtuluruz orjinal cd key istemesinden...hayırlısı diyelim beee...
muzzy..! Hakkaten EA games bu yıl bayaa sıkı güvenlik önlemleri almış Sims 2 de de crack koyduunda build mode çalışmıodu tabi o olayı çabuk çözmüştü cracker lar. İnşallah NFSUG2 nin online ını çözerler yoksa gidip orj alıcam olcaa o olcak
sindoma arkadaşlar ben bu oyunu dün arkadaşımla iki bilgisayardan oluşan ağ kurup öyle oynamak istedik ama landan bağlantı yapmaya kalkınca hata mesajları filan verdi bunun çözümü nasıl olacak bi yardımcı olursanız sevinir. şimdiden teşekkürler
karakartal717 Orjinal Mesajı Yazan: tifosie biz cafede landan oynuyoruz zaten.... internetten olmas... ya peki hocam orjinal mi aldınız yoksa biz mi beceremiyoz bunu host lan game diyorum 2 players online 1 games created dio fakat baglanacak bi button yok ??? ya bi yardım ya :,(
sindoma arkadaşlar forumları kurcalarken rasladım bakalım deneyip buraya sonuçlarını yazarsanız sevinirim. benim ancak pazar günü deneme fırsatım olacak. bir kullanıcı yarışı kuruyorsa diğerleri filter yada search yazan yarışın türünü seçecekler mesela dragsa kurulduysa drag diye yada srteetx se onu filter yapacaklar o zaman oyun kuruldu gözüküyor. bu yazı alıntıdır.
karakartal717 Orjinal Mesajı Yazan: sindoma arkadaşlar forumları kurcalarken rasladım bakalım deneyip buraya sonuçlarını yazarsanız sevinirim. benim ancak pazar günü deneme fırsatım olacak. bir kullanıcı yarışı kuruyorsa diğerleri filter yada search yazan yarışın türünü seçecekler mesela dragsa kurulduysa drag diye yada srteetx se onu filter yapacaklar o zaman oyun kuruldu gözüküyor. bu yazı alıntıdır. hocam calısıyor senin yöntem duyrulur
BeKTaS F1GO lan dan oynamak için host e lan server dayin daha sonra 1 bölüm kurun ve gireceğin makinadan join game deyin ilk başta circuit kurun sonra filtier yaparsınız
emre_acar1989 online oynamanın sorununu çözen veya bilen varmı?? ben bir arkadaşla oynamak istiyom nasıl???