mufy 1.1 patch yükledim acaba o yüzdenmi yollar bozuk böyle. bir arkadas oyun esnasinda display özelliklerini full duruma getir. bir müddet öyle oyuna devam et sonra oyundan çikip eski haline getir demisti. ama buda geçici bir çözüm oluyor bir müddet sonra yine eski haline geliyor varmi bunun kalici bir çaresi
SaMSoN Oyunun görüntü özellikleri bölümünden çözünürlüğü arttırıp görüntü kalitesini en üst seviyeye getirirsen düzelecektir.Bunu oyun esnasında değilde ana menüde yaparsan kalıcı olur.
abow babalar neden beni dinnemiyonuz..." patch yapmayın" zaten online olamıyoz patch goruntuyu bozuyor...sakının ondan...
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: #11 bendede basta vardi o problem. 1.1 official patch yükledim aninda kayboldu. simdi süper. !?! nereden yükleyebiliriz kardeş link verebilirmisin?
blind guardian bende de war o problem bu arada 1.1 patch'ini yükleyebileceğimiz bi adres werirseniz iyi olur madem düzeltiyo. Aslında olcak bi fx 6800'ün hiç başın ağrımiicak bu konularda
erelfb http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=850&orderby=dateD buyrun beyler burda update patch 1.1 var ama daha yüklemedim yüklicem
soulforger başta olan problem 1 defalık... panilk yapıp patch falan yapmanıza gerek yok... safe modda açıyor başta... çıkın oyundan... tekrar girin... ben oyunu bitiriyorum, ööle bi sorun olmadı baştaki dışında...
#11 patchi ben burdan indirdim: http://www.3dgamers.com/games/needforspeed8/downloads/ "nfsug2v1-1us.exe" bu arada patchi yüklemek icin oyunun cracklenmemis (orijinal) hali lazim (yani herhangi bir crack kullanmadan - no cd gibi).. yani CD2'deki "speed2.exe" dosyasini oyun klasörüne kopyalayin, patchi yükleyin sonra 1.1 no cd patch yükleyin olur. patch bende baya ise yaradi. patchi yüklemeyin diyenlere sasiyorum.?!
soulforger senin sorun ilginç erel... sen ilk görüntü bozulduğunda hemen mi patch yükledin, yoksa düzeldi de tekrar yapınca mı yüklemek zorunda kaldın...
abow abiler patch yi yuklemek için oyunu kaldırıp yeniden kurun ve içine crack atmayın...oyunu kurun ardından hemen patch yapın...sonra crack atın...bunuda moderator kerdeş doyledi bana...ama benim tavsiyem "SAKIN PATCH YAPMAYIN"...
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: soulforger senin sorun ilginç erel... sen ilk görüntü bozulduğunda hemen mi patch yükledin, yoksa düzeldi de tekrar yapınca mı yüklemek zorunda kaldın... ben şu anda patch match yüklemedim :D oyunu yüklediğim ilk andan beri yollar ve hava kare kare :D
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: #11 patchi ben burdan indirdim: http://www.3dgamers.com/games/needforspeed8/downloads/ "nfsug2v1-1us.exe" bu arada patchi yüklemek icin oyunun cracklenmemis (orijinal) hali lazim (yani herhangi bir crack kullanmadan - no cd gibi).. yani CD2'deki "speed2.exe" dosyasini oyun klasörüne kopyalayin, patchi yükleyin sonra 1.1 no cd patch yükleyin olur. patch bende baya ise yaradi. patchi yüklemeyin diyenlere sasiyorum.?! ya oyunu sildim yeniden kurdum patch'i de kurdum ama görüntü yine bozuk yineeee :mad: başka yolu yokmu bu görüntüyü düzeltmenin ? ekran kartım fx5700 256mb
abow baba PATCH YAPMA patch oyunu bozuyor baba PATCH YAPMA patch oyunu bozuyor baba PATCH YAPMA patch oyunu bozuyor baba PATCH YAPMA patch oyunu bozuyor baba PATCH YAPMA patch oyunu bozuyor
soulforger erel... bi oyun klasörünün içine girip safe modda çalıştır... sonra çık aynı yerden normal speed2.exe den aç...