ufuk_abay bana acil full bitmis save game lazım dayanamıyorum artık acamadım parçaları lütfen gönderirmisiniz gönderecekler : ufuk_abay@hotmail.com aa msn ime gelsin lütfen.... :hugs: bekliom :hugs:
muzzy..! baan acil yardım bakarmısınız gibi başlıklar açmayalım full save lazım die başlık ada kafi dışardan bakınca içeirğinde ne olduğu anlaşılmayan başlıklardan nefret ederim ayrıca forum kurallarına aykırıdır.
ufuk_abay arkadaşlar gönderen oldu saolsun figo gönderdi ama baktım olmadı aboow da gönderdi saolsun %100 oldu yipuuopupuplksdkasşldj mfhlavekwrverhtvjeg (saçmaladım :D)
Nois Tüm yarışlar bitti S.U.V larda bitti... Fakat hala yeni yarışlar çıkmadı sadece tunning yerleri gözüküo... Heralde bu gizli yarışları bitiremedim ama kafayı yicem hiç birinin yerini bulamıorum... Biraz yardımcı olursanız sevinirm..
BeKTaS F1GO ufufk hocam kusura bakma benim yolladığım sana yeniden başladığımmış bitirdiğim değil neyse aboww hocam gönderdiyse sorun kalmamaıştır ama yinmede benim bahsettiğim audi mi görmek istiyosan msn ye gel bitirdiğiimi yollayım kurua bakma gardaş
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: abow yav kariyerde neden açamıyom bodykiti bi yardım edin biliyosanız...öldürdü beni yaaa bu iş... baba o oaltı çözücem bizzat ilgileniyorum üzerinde sen dedin ya şimdi bakıyorum baba bide ufuk hoca buldun beleşi tabi yap yap koy ss leri :) eywallah bide o araba escalade mi abow şu tofaş a benzeyen loyut u kaç vs cvp
devil yaw arkadaşlar bana da yollayabilirmisiniz %100 bitmiş save dosyasını..orhan_atahan@hotmail.com msn de bekliyorum..