dRaGaO ! Orjinal Mesajı Yazan: Makaay gerek yok dostum sadece bana acil durumlarda kontor gönderebilecek arkadaslar msn ye gelsinler listeye ekliyim :) lafımı olur ya hemen wer msn ozelden hemen her zaman kontor yolliim ama daha soora kdv ile birlikte geri alrıım ok? : )
HaLuK 40-50 kagitta biz topladık ama zorla verdiler.Hic huyum degildir öle bayram harclıgı falan almak.Ama ablam saolsun ayakkabı,kot,çorap vs aldı yani.nese bi bayramı daha bitirdik allah nicelerine erdirsin.
blind guardian 100 kağıt topladım geleceğe yönelik planlarım war. Biraz daha biriktirip bilgisayara yatırıcam parayı
tifosie bende 100-150 topladım bide kareşimin paralarının üstüne konunca 250 oldu ama ne alacağımı bulamadım daha :)
m0K0k0 büyük halamlara gittik sadece bayramda gittiğim için 100 milyon verdi her zaman gel diye:D toplam 225 milyon topladım bende ileriye dönük yatırım yapıcam yazın pc yi yenilicem
Makaay bayram günü kimse yoktu valla bi Allah'ın kulu msn ye icq ya girsin diye bekledim kimse gelmedi:)saka bi yana saolasın yigitcim seni biliyoruz:)
gencfbdaywalker 50euro+10melyon toplayabildim önceden de vardı ii bi ekran kartı alcam ama karar veremedim üff
Vampire Bat bugün carrefour a gittim philips kulaklık aldım 30 milyona :D kazık girdi ama olsun..:( 90 milyon kaldı okul harclığını biriktircem sonra da 256 mb hafıza kartı alcam telefona :D
Saint valla 50 milyon topladım bendede vardı birass onlada fx 5200 alcam yeter bana oyun sevmem zaten.
Elensar77 valla bn 50 bile toplayamadım cunku butun milleti kacırdım abi bnm dayım OTOSAN GENEL MUDURU yani para .... gibi her geldiginde ailedeki tum kıxenlere bu arada 11 kuznız 100 er dolar verio bu da zaten bana yetio du babam annem teyzem dedem derken bnm para 400 ü falan buluodu ama 50 bile alamadım cunku DAYIM gelmis gitmis bilee bn ewdew yokkene daha anam babam bisey vermedi onlarda verisin biseler yaparım DİSCMan alacam 1 tane zaten param var yani sorunum yok allaha sukur ama bu bayram jkısır gecti harclık İSİ...