ForzAKaaN yaw arkadaşlar ben bjk'den italya roma'ya geçtim fakat romadaki oyuncuların yüz resimleri yok!!!nerden bulabilirim scnye baktım yok link verebilir misiniz?
dRaGaO ! Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek www.sortitoutsi.net burada oyun için çıkan bütün grafik dosyalarını bulman mümkün oo site baya iimiş yaw oyuncu falanda bakarız saoL..
dRaGaO ! bide arklar konuyla alakalı diil ama orda yabancı biri en ii mc sergendir abe demiş helal olsun adama..:D
Pentagram_15 genelde türk kullanıcılar çoğunlukta o sitede dikkat et nickine fazla güvenme türk olabilir veya chelseali (2 tane atınca adamların kafasında yer etmiş olabilir)
ForzAKaaN Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek genelde türk kullanıcılar çoğunlukta o sitede dikkat et nickine fazla güvenme türk olabilir veya chelseali (2 tane atınca adamların kafasında yer etmiş olabilir) ilahi çağdaş!!!hauhauahauh :applause: :lol: :D
Pentagram_15 saol bilgi paylaşıldıkça güzel sizlerde yazın güzel bulduğunuz siteleri böylece birbirimizin göremediklerini görelim yeni şeyler öğrenelim (ata sözü gibi oldu ama neyse)