ForzAKaaN yaw bu editör çok yawaşş bilgisyarım pentium4 ,2GhZ hala editörde bi işlemden sonra en azından bi 15 dakka savelemesini bekliorum.bunu nasıl hızlandırabilirim bilen warsa lütfen yazsın!!! :,(
Pentagram_15 hocam editorun data basei açma sisteminden kaynaklanıyor yavaşlama pek çözümü olması mümkün değil yeni ve daha hızlı editorler çıkar ilerleyen aylarda
Makaay hayır yeni editör cıkmaz en azından orjinal editör olmaz bu ve hızıda bence iyi durumda ben alıstım belki ondandır
ForzAKaaN Orjinal Mesajı Yazan: hellraiser Ram'in kaç format atarsan hızlanır biraz. yaw daha yeni format attım(1hafta oldu) ramim 458di 192 oldu neyse herkese teşkür demekki katlanacaz.başka editörler çıksa çok iyi olur(daha hızlıları) :,(
tifosie hızı bana daha iyi geldi cm 03-04 editörüne göre ama tabiki daha hızlı resmi olmayan editörlerde çıkcaktır...
Makaay bende 512 ram var ve 0304 pregame editör ile fm2005 official data editörü aynı anda calıstırıyorum artı winamp falan bazen takılma oluyor ama gayet iyi memnunum
hellraiser Allah allah demek benim format zamanım gelmiş ama atmayada korkuyorum adsl modemi xp tanımakta güçlük çekiyor tanımaz filan diye:(
Elensar77 ya bu yawwaslık gecen sne cm 03/04 te bnde de vardı gittim 512 ram aldım takır takır calıstı vallaha ondan olaiblr ...
Pentagram_15 bende de 512 var fakat resmi olmayan editorler kesin çıkacaktır ve resmi editore göre daha hızlı olacaklardır
Rocko Bende editör tıkır tıkır valla (512 RAM). Hele CM03/04 editörüne göre fazlasıyla hızlı. Özellikle aramalarda çok hızlı. Bence başka bir editöre gerek yok bu sefer...
ForzAKaaN aramalar gerçekten iyi ama belki benim bilgisayardandır ramim 458di 256sı yandı 192 kaldı en iyisi ben yeni ram aliim!!!
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: cagdasdirek bende de 512 var fakat resmi olmayan editorler kesin çıkacaktır ve resmi editore göre daha hızlı olacaklardır o resmi olmayan editörleri yapan adamda sigames de calısıyor su an dolayısı ile zor:)
Pentagram_15 biliyorum ama saece birtane unofficial editor çıkmıyor ama herneyse editor zaten yama hazırlayanlara gerekli geri kalanına zararlı (oyunun tadını kaçırmamak lazım)