frankly beyler benim sistem xp şimdi ben driver siz gamepad alsam otomatik olarak çalışırmı eğer driveri varsa nasıl tanıtcam valla hemen cevap verin çünkü olumlu cevap gelirse aLMAYA GİDİYORUM
[H@CK€R]***KORS@N*** pc ye USB ile bağlanıyorsa otomatik tanır diye düşünüyorum.en azından benim gamepadi pc otomatik tanıyor
MaVi Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra beyler benim sistem xp şimdi ben driver siz gamepad alsam otomatik olarak çalışırmı eğer driveri varsa nasıl tanıtcam valla hemen cevap verin çünkü olumlu cevap gelirse aLMAYA GİDİYORUM evet alırsan windows xp tanır ama ayarlarını yapman lazım driverı var ise daha olur. :D
frankly Orjinal Mesajı Yazan: casus pc ye USB ile bağlanıyorsa otomatik tanır diye düşünüyorum.en azından benim gamepadi pc otomatik tanıyor xp için dime bide gamepad markan ne?
MaVi Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra nasıl ya güldüğüne göre yalan mı söylüyorsun? ben bütün mesajlarda gülerim doğru söylüyorum windows 98 olsa idi işin çok zordu ama windows xp var kesin tanır...
frankly Orjinal Mesajı Yazan: casus win xp pro gamepad markası:Logitech Wingman RumblePad fiyatı nedir?
frankly Orjinal Mesajı Yazan: MaVi ben bütün mesajlarda gülerim doğru söylüyorum windows 98 olsa idi işin çok zordu ama windows xp var kesin tanır... ok saol dostum yaw bu arada 60 saniye olmuş bekleme
frankly Orjinal Mesajı Yazan: casus yanlış hatırlamıyorsam 40 milyondu geçen sene aldım sende saol biraz daha burda kalım birazdan gitcem carrefoura
MaVi Orjinal Mesajı Yazan: dobra dobra ok saol dostum yaw bu arada 60 saniye olmuş bekleme önceden daha fazla imiş :D
Fevzi onun gamepad markasıyla alakası yok-eğer windows xp pro ysa tanıyo home edition da senin cd ile yüklemen lazım
GateCrasher gamepad ayarlarında 6 buton mu 8 buton mu orda secenekleri var onlardan ayarlarsın driversız da olur o is... hic olmadi arkadasin biri system registry den degistirmeyi gostermisti ordan da yaparsın kolay gelsin
frankly yw beyler gittim teknosa dan snopy gamepad aldım. içinde 2 tane joysti var ama ne disket var ne de cd ne yapcam sistem Xp pro.game controlller açıyorum paketin üstünde yazan 2 axis 10 buttonms yok seçeneklerde nne yapcam