cracks Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Yaş itibariyle senin el öptürüp harçlık vermen lazım değil mi? :) . güzel cvp :lol: :lol:
NORTON Herkesin Ramazan Bayrami Mubarek olsun Arkadaslar, bugun darginlar barissin ve bugun bütün banlar kalksin adminler bayram bugun...
götveren Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Herkesin Ramazan Bayrami Mubarek olsun Arkadaslar, bugun darginlar barissin ve bugun bütün banlar kalksin adminler bayram bugun... eywallah herkesin bayrami mubarek olsun ayrica banlarin kalkmasi fikri ilgincc... :o
Makaay Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Herkesin Ramazan Bayrami Mubarek olsun Arkadaslar, bugun darginlar barissin ve bugun bütün banlar kalksin adminler bayram bugun... :) :) :) güzel valla
iddalist vay vay elikte burlarda forum onun hediyesi tüm Türkiye ye sağolsun tüm herkesinde bayramı hayırlara vesile olsun, banların kalkması fikri ise güzel, belki bi daha kalkışmazlar öle şeylere
Kokane Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Yaş itibariyle senin el öptürüp harçlık vermen lazım değil mi? :) . Karistirma agam be. Paraya ihtiyac var zaten :D Ama gördügüm kadariyla senin bana harclik vermen lazim ;) Adresim...
GateCrasher Orjinal Mesajı Yazan: MC R€SO Bütün Müslümanlarin Ramazan bayrami Mûbarek olsun. Bütün Alemlerin Bayrami aslinda yahudilerin hristiyanların vs...vs..... sadece onlar bunun farkında degiller...:) sinirlamiyalım safları sık tutalım cep telefonlarını kapatalim diyerekten :)
blind guardian bayramınız mübarek olsun büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum : )
Hami(10) dün bütün gün kapıya şeker almak işçin gelen çocuklarla uğraştım zınnn kapı çalıyor bi çocuk ne o bayramınız kutlu olsun baktım susmuyor kapı zili sonra kapıya yazı yapıştırdım çocuk uyuyor diye:D bida hada kapı falan çalmadı:)
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) dün bütün gün kapıya şeker almak işçin gelen çocuklarla uğraştım zınnn kapı çalıyor bi çocuk ne o bayramınız kutlu olsun baktım susmuyor kapı zili sonra kapıya yazı yapıştırdım çocuk uyuyor diye:D bida hada kapı falan çalmadı:) :) bize hiç gelmedi ühüüü... bu arada konuyu yeni gördün tüm scn nin geçmiş bayramı mübarek olsun...