Vampire Bat South Park diye bir çizgifilm dizisi var ya ben fazla izlemedim onu ama... Hazır ADSL varken tüm bölümlerini indireyim diyorum.. bi adresten 30 bölüm falan buldum indiriyorum başka bilen varmı ?
Overkill South Park'ın bölümleri öyle site üstünden yayınlanmaz bulamazsın. Kazaa demeyin diyorlar ama başka çarede yok. Kazaa'ya bölümün adınıy yazıp arat. örneğin Cartman gets anal probe"(south park'ın ilk bölümüydü yanlış hatırlamıyorsam)(yada ilk beş bölümden biriydi) yaz arat bulursun. Yalnız tüm bölümleri indirmen bayağı uzun sürer yavaş yavaş. İstersen sana bölüm tavsiye edebilirim..
Vampire Bat Orjinal Mesajı Yazan: Overkill South Park'ın bölümleri öyle site üstünden yayınlanmaz bulamazsın. Kazaa demeyin diyorlar ama başka çarede yok. Kazaa'ya bölümün adınıy yazıp arat. örneğin Cartman gets anal probe"(south park'ın ilk bölümüydü yanlış hatırlamıyorsam)(yada ilk beş bölümden biriydi) yaz arat bulursun. Yalnız tüm bölümleri indirmen bayağı uzun sürer yavaş yavaş. İstersen sana bölüm tavsiye edebilirim.. valla ben de adsl olduğu için bir gece pc i açık bırakıp indircem hepsini yani maksat arşiv olsun...Bi de bunların altyazı dosyasını nerden bulurum bilen warmı
Overkill Türkçe altyazıları; www.organizeatak.com www.divxforever.com (kesinlikle reklamdır, reklam başına 5$ alıyorum) adresinden bulabilirsin, tabi hepsini değil..
Vampire Bat : ) Orjinal Mesajı Yazan: UfUk-Fb tüm bölüm adlarını biliyo musun...ben kazaadan arattım :type: buldu baya yok normalde izlemem böle gevur dizilerini o yüzden bilmem adını falan :D Çok met ediyolar ben de indireyim dedim o açıdan yani :D
UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: Vampire Bat : ) yok normalde izlemem böle gevur dizilerini o yüzden bilmem adını falan :D Çok met ediyolar ben de indireyim dedim o açıdan yani :D :D olsun abi sen kazaa varsa south park yaz baya çıkıyo :cool:
2ampara***Womanizer south park çok iyi baba hele o eric cartman e bayılıyorum adam sürekli gırgır:D:D:D
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe sürekli ölen dostumuz vardı bi tane :p o arkadaşımızın adı kenny
2ampara***Womanizer Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe :p en sevdiğim bölüm arkadan yiyip önden çıkardıkları bölümdü MÜTHİŞ BİŞİİDİ yaw.......... hani k.. kafalıları mı diosun
dRaGaO ! ya beyler south parkın bolumlerini buldum bende kazaadan ama bunlar sadece divx ten mi izlenio yoksa windows media player den de izlenebilio mu?
Aydin 4 istediğin programda izleyebilirsin. fakat türkçe altyazıyı bulduysan, bs player kullanmalısın.