UfUk-Fb Orjinal Mesajı Yazan: CrazyCoe ark.lar ayrica sagopa kajmer - s.k.t.r.n. g.d.n full albüm istiom bi ark. dems türkçe rap'e destek içn albüm alin die albümü war ama bilg.da da olsun istiom brz deliymdr de :D Anadolu ateşinin yeni çıkan full albümünü nerden indirebilirim :confused:
Knight Rider Orjinal Mesajı Yazan: CrazyCoe manga bir kadin çizeceksin ariorm bulursanz sewnrm admalr brz linkin park özentsi gbiler ama ynede islerini ii yapiolar zaten onlari sing your song muydu neydi bi yarismada ilk dinlemistm iiler bayaa http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=37205
emre_acar1989 arkadaşlar -cem karaca -sagopa kajmer -s******n gidin -barış manço mp leri bulabileceğim bi link verirseniz çok seviniceğim..
TWISTER Orjinal Mesajı Yazan: Michael Corleone Massive Attack - Dissolved GirL için link verebilecek varmı. Hiçbiyerde bulamıorm. massive attack bende var msn den gönderebilirim
snakeman Ceza ile fuchs'un bir şarkısı vardı HİP HOP BİR BOMBA diye şarkı biraz eski aradım bulamadım nereden bulabilirim??
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: snakeman Ceza ile fuchs'un bir şarkısı vardı HİP HOP BİR BOMBA diye şarkı biraz eski aradım bulamadım nereden bulabilirim?? ADI ANAHTAR AMA NERDEN BULACAĞINI BİLMEM
TheMangler Orjinal Mesajı Yazan: emre_acar1989 nefret meclis-i ala varmı link i???? İLK SAYFADA RAPSTAR VAR ZANNEDERSEM ONU DİYORSUN
AlPéR blue-curtain falls Direc-t-Ama sen varsın bulursanız veya yollayabilirseniz sevinirim.. msn alperakkaya8@hotmail.com
TheMangler Candan erçetin-ceza şehir download linki verirseniz sevinirim Cezanın bir bu şarkısı yok pc de
snakeman Orjinal Mesajı Yazan: gökhandemir ADI ANAHTAR AMA NERDEN BULACAĞINI BİLMEM Teşekkür ederim adını bilmem yeter gider albüm alırım
Joetri ya bu garfi nete üye olunmuyo dolduruyorum dolduruyorum hala yildizli alanlarin doldurulmasi zorunludur diyo.Hotel california ve cant take my eyes off of youya link bilen varmi?
Eagle-Eye Hotel">http://212.204.166.237/web2/Homepage%20woonafdeling/dirk/Hotel%20California.mp3>HotelCalifornia bu verdiğim linkteki live versiyonu gerçi o daha güzel ama onun orijinali ile can't take my eyes off of you'nun da **Muse** coverını istersen msn'den atabilirim
AlPéR fuchs-Bu dünyada yaşadıkça savaş şarkısı lazım arkadaşlar bi link veya yollarsanız sevinirim alperakkaya8@hotmail.com :P